Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2006, 13:26   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Doğru çevireni dokuz köyden...

'Konuşan değil de çeviren gitti... Hem de çarpıtmadığı, doğru düzgün çevirdiği için gitti...' Fanatik Gazetesi yazarı Basri Baykoç'un köşe yazısı:
Doğru çevireni dokuz köyden...

Konuşan değil de çeviren gitti... Hem de çarpıtmadığı, doğru düzgün çevirdiği için gitti.
Konuşan, 'Para yok' demişti, çeviren de paranın olmadığını söylemişti. Vay sen misin bunu yapan!
Hem bizim paramızla konuşup para kazanacaksın, hem de bizdeki parasızlığın açığa çıkmasına vesile olacaksın... Sen ne yaptığının farkında mısın!
Yanlış çeviri yaptın Serhatlıoğlu... Daha doğrusu çeviremedin bu işi. Bak Tigana, Mali'den çektiği faksla güzel bir 'Çevir kazı yanmasın' yaptı. Sen doğru çeviremedin, yandın. Bundan sonra neyi değil, nereye çevireceğini hesaplarsın umarım...

Bu dükkan batar!
3 senede 5 takım kuracak yoğunluktaki transfer zenginliğine ulaşmasına karşın 2.5 senede üçüncü teknik direktörünü öğütecek güçte bir değirmen... Demirören Yönetimi'ndeki sportif tablo bu.
Niyette kötülük var mı? Asla...
Özverili çalışma mı yok? Zinhar...
Peki ne öyleyse? Çok para, yanlış kurulum, fiyasko sonuç.
İddialı bir restaurant açmaya niyetlenen ama işi bilmeyen biri gibi. Şık mekanınızı açıyorsunuz, para gani, ortalık tıka-basa. Ancak o da ne; yemek yetişmiyor. 15 garsona karşılık tek aşçıyla işbaşı yapmış bir düzen. Yani servis var, mutfak yok. 'Olmadı' deyip, değiştiriyorsunuz. İçeride görüntü farklı değil, adam almıyor ama her masada yine çatlak sesler. Tekrar bakıyorsunuz yanlış nerede diye. 5 aşçı, 5 garson işbirliği uygun görülmüş. Bu kez de mutfak zengin, servis yok.
Sonuçta müşteri hep aç.
Herkesin yeni yılını ve bayramını kutlarız...
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla