Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2006, 08:09   #28
aSi_KaRTaL

aSi_KaRTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow cisse ye mail

dear cisse ı am a besiktas fan ı think u know besiktas the biggest team in turkey ı wanna say only something u must watch 3th may 2006 night bjk-fb turkey cup final match.
(( DIGITAL:
Türksat 2A 42' east satellite
Frekansı: 11.760 MHz
Polarizasyon: Horizontal
Symbol rate: 5.925 Ksym/s
FEC rate: 3/4))

and see bjk fan and bjk fan's soul we loved pascal nouma and we still love. u can conversation with pascal nouma and jean tigana(bjk coach now). all of the bjk fans wanna see you in the bjk inonu stadium.
please answer to my mail please.THIS MAIL IS NOT A CHEAT...

Ps: YOU WILL NEVER WALK ALONE IN TURKEY ...

-------------------
sevgili cisse ben beşiktaş taraftarıyım sanırım bilirsin beşiktaş türkiyenin en büyük takımı. ben sadece sana bişeyler söylemek istiyorum.3 mayıs 2006 gecesi bjk febe türkiye kupası final macını izlemelisin mutlaka ((işte frekansları verdim mac show tvdeymiş herhalde))beşiktaş taraftarlarını ve taraftarın ruhunu gör. biz pascal nouma yı sevdik ve hala da seviyoruz pascalla ve tiganayla görüşebilirsin bütün bjk taraftarları seni bjk inönü stadında görmek istiyor lütfen bu maile cevap yaz bu mail kandırmaca bi mail değildir
he ınutmadan:Türkiye'de asla yalnız yürümeyecaksin..

arkadaşlar aynen bu maili yolladım inşallah iyi olmuştur farklı bi açıdan yaklaştım olaya bu na da cevap yollamazsa artık yuh yani
djibril_cisse.jpg

Konu aSi_KaRTaL tarafından (28-04-2006 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir..
aSi_KaRTaL Ofline