Tigana’nın değişik mevkilerde denediği Serdar Kurtuluş, "Görev verilen her bölgede seve seve oynarım. Hatta mahalle maçlarında gol krallıklarım bile var" dedi.
Bu sezon transfer olduğu Beşiktaş’ın değişmez oyuncularından biri haline gelen Serdar Kurtuluş, Jean Tigana’nın gençlere önem veren, antrenman programı çok iyi olan bir teknik direktör olduğunu söyledi. Siyah beyazlı kulübün resmi dergisinin ocak ayı sayısında çıkan röportajında, Fransız teknik adamın kendisini farklı yerlerde denediğini hatırlatan genç futbolcu, "Tigana beni bir tek forvette oynatmadı diyebilirim" ifadesini kullandı. Hocasının kendisini antrenmanlarda, sağ bek, stoper ya da ön libero olarak oynatabildiğini anlatan Serdar, "Tigana sana forvette görev verse yapar mısın?" sorusuna da "Elbette görev verilen her bölgede seve seve oynarım. Hatta mahalle maçlarında gol krallıklarım bile var" diye esprili yanıt verdi.
En önemli eksiğini, ’patlayıcı kuvvetinin olmaması’ şeklinde açıklayan Beşiktaşlı futbolcu, "Çabuk gibi görünsem de böyle bir eksiğim var. Elimden geldiğince bunu kapatmaya çalışıyorum ama bu Allah vergisi bir yetenek. Sanıyorum ne kadar çalışırsanız çalışın, en fazla yüzde beş oranında geliştirebilirsiniz. Biraz da yan toplarda zaafım var. Cepheden gelen topları iyi karşılıyorum ama yan toplarda zayıfım" dedi.
Renklerine aşığım
Serdar, "Beşiktaş küçüklüğümden beri hayranlık duyduğum bir takım. En çok sevdiğim özelliği de renkleri. Şu anda bu takımın başarısı için mücadele ediyorum. Yani Beşiktaş benim her şeyim" diye konuştu
Kaynak: Hürriyet