Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2006, 18:31   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şovmen değilim

Beşiktaş'ın sezonun ilk bölümünde en çok eleştiri alan oyuncusu Vedran Runje, ilk yarıyı değerlendirdi
Click the image to open in full size.
Yediği basit goller nedeniyle tepki toplayan Hırvat eldiven, en çok dikkat çeken konu olan taraftarın çağırmasına rağmen tribüne gitmemesiyle ilgili sorumuza, "Ben şovmen değilim" diyerek kısa ve manâlı bir yanıt verdi.

Topu her kazandığında kendisi için "Runje Runje" diye bağırmasına yine esprili bir şekilde yanaşarak "Beni her maç çağırıyorlar. Ama ben yaşlı bir adamım. Oraya gidene kadar yorulurum" diyerek esprili yanını da ortaya sermiş oldu. İşte Runje'den inciler: "Taraftarın tepkisini unutmadım. Kimse unutmaz. Ancak herkes şunu iyi bilsin ki, hiçbir kaleci gol yemek için sahaya çıkmaz. Hele hatalı gol için hiç. Hatalı olduğumu kabul ediyorum. Artık geçen kötü olayları kabul edip kafamdan atmam lazım

'HATADAN KORKMAM'
"Benim işim çalışmak. Çalışan hatadan korkmaz. Çalıştığım için hatadan kaçmıyorum. Belki daha çok hata yapacağım. Ama önemli olan hatalarından ders çıkarmak. Yapım gereği duygusalım. Dostlarıma kalbimi tam anlamıyla açarım. Türkiye'de bazı gazeteciler bana haraket dolu yazılar yazıyorlar, sonra da elimi sıkıyorlar. Bu son derece yanlış."

(Vatan)
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla