Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2007, 16:13   #4
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Blackbener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlis anladin bjk4ever,ya surucude problem dedim ya arabada ya da yollarda . surucu derken teknik kadro , araba derken yonetim , yollar derken de federasyon ve mhk yi kastettim.Tigana ztn Schumi olamaz tigana olsa olsa Olivier Panis olur bence.Yani sorunu bulamadik ya bu 3 sorun birbirleriyle koalisyon yapti da varamiyoruz ya da tek tek arastirmamiz lazim tum sorunlari ki varalim...

Surucu-Teknik kadro : bugun icin yetersiz
Araba - Yonetim : Borc Batagina soktu bizi
Yollar - TFF ve MHK nin yaptiklari ortada

Cok soyledim ve yine soyluyorum, ben su anki durumdan ne sikayetciyim ne de suclu ariyorum. Unutulmasin ki biz gecen seneyi liderin gerisinde 30 puan mi ne bitirdik, kadromuz son derece yasliydi ve hakikaten buyuk bir degisim gecirdik. Oyle 3 sene 40 oyuncu gonderik 50 oyuncu alan takimin sampiyon olmasi kolay degil. Rakiplerimizin hem kadrosu bizden daha kaliteli hem de oturmus kadrolari var. FB'nin oyunculari bizimkilerinden daha kaliteli ve Daum zamanindan beri temel var, GS'nin kadrosu kalite olarak bizden cok iyi olmasa bile oturmus bir takim var. Kaleci ve 2 stoperin birbirine cok alismis olmasi, forvet hakkindaki zenginlik, kanatlarin cok iyi kullanilmasi ve oyuncularin birbirini tanimasi. Biz daha cok yeni ve genc bir takimiz, boyle rakiplerin oldugu bir ligde zorlanmamiz ve ligi sampiyon bitir(e)memiz benim icin surpriz olmaz gerci umut her zaman var, ama 2.lik bile kotu olmaz bizim icin. Bizim icin onemli olan sabir etmek ve gelecek sene ve ondan sonraki seneler bu kadronun temeli olustuktan sonra dogru transferleri yapabilmek. Koray-Gokhan Zan ikilisi bu sene 5-10 mac birlikte belki oynamistir, onlarin 60 mac oynayan Tomas-Song gibi kusursuz oynamasini bekleyemezsin...

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline   Alıntı ile Cevapla