Alıntı:
Blackbener´isimli üyeden Alıntı
Ben ikinciligi kabullenemiyorum bile mademki gsnin kanatlari calisiyo bizim niye calismiyo?ikinci mac inonunde oynamistik sag kanat superdi burak muthis oynamisti baska bi mac varmi sag kanadi iyi kullandigimiz yok cunku ibrahim toraman ileriye cikinca yetersiz kaliyo ,ben takimin durumundan memnun degilim gencler alinsin ama kaliteli genc alinsin.Febe nin oyun taktigi var gs nin de var bizim yok nedense bir sise colasina mac yapiyoruz sanki anlamiyorum ben bu isi.Bende senin gibi Inadina tigana diyorum ama takimi yola soksun artik oturmaya basladi biseyler ama genede bazi yanlislarinda israr etmemeli ibrahim toraman gibi... |
Bu ulkede 3 buyuk kulup var ve 3 buyuk birden her sene sampiyon olamaz, bunu ilk once kabullenmemiz lazim. Ayrica sanki kadromuz super, bu takim 10 sene arka arkaya sampiyon oldu da Tigana bu isi beceremiyor, birazcik realist olalim. Teknik direktor gondere gondere iste 10 senede anca 1 kere sampiyon olabilmisiz, ama hala akillanamamisiz. Toraman sagda oynamaz, Veli oynar, Huseyin forvet oynasin bunlar ufak seyler, ben size daha gecen sene GS'yi sampiyon yapan Gerets'in simdi 10 tane taktiksel hatasini bulurum, ama herif sonucta sampiyon yapti. O ayni Gerets Cihan'i solbek, Sabri'yi sagbek, Hasan Kabze'yi solacik oynatan Gerets, ama sonucta sampiyon oldular. Birazcik da hatayi teknik direktor disindaki faktorlerde arayalim, biraz da sabredik isi oluruna birakmayi ogrenelim, 3 senedir operasyon yapiyoruz da ne oluyor? Hasta sonucta aci cekerek oluyor...