Alıntı:
Blackbener´isimli üyeden Alıntı
Eger biz BESIKTAS kulubu isek her sezon basladiginda bizim hedefimiz sampiyonluk olmalidir,hakli oldugun nokta turkiyede 3 buyukler birden sampiyon olamiyor ama bende realist bakiyorum konuya ve takimimizin kadrosunun yetersiz oldugunu dusunuyorum gerekli takviyeler yapilmazsa birak 2 ligi 3 luk icin vestel manisa ve kayseri ile kapisiriz.Koskocaman 103 Yillik tarihinde sampiyonluklar yasayan bir kulup eger turkiyenin lokomotiflerinden ise sampiyonluga odaklanmali bu 15 yasinda ki futbolcu icin de gecerli 38 yasinda ki futbolcu icin de gecerlidir...
Gerets konusunda bence o takimi sampiyon yapmadi oyuncular kendileri takimi yonetip dayanismayla sampiyon oldular arti sans faktorleri vardi yanlarinda.
Hakli oldugun diger bir nokta hatayi hep teknik direktorde aramak kesinlikle haklisin,bence futbolcularin daha da cok sucu var kaybedilen puanlarda,tigana daha ne yapabilir girip o mu gol atacak ve defans yapacak,ama bazi yerlerde tigananin da hatalari var hatasiz kul olmaz onemli olan o inadindan vazgecip dogruyu bulmaktir tiganada keci gibi bir inat var ve o bize kisa vadede zarar veriyo ama uzun vaadede ne olur onu bilemem.... |
Iste sorun orada zaten, teknik direktor de hata yapar, futbolcu da yonetici de. Isin kolayi zaten teknik direktoru gunah kecisi ilan etmek, kovarsin ve yenisini getirirsin olur biter, ama hala ayni futbolcular orada kaldigi surece ve yonetim oldugu surece basari gelmez. Yeni antrenor gelince I.Toraman super bir sagbek mi olacak, Burak kendine yere atmaktan vaz mi gececek, Baki Stam'a mi donusecek, ne degisecek?