Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2007, 18:38   #1
ttarlabasi
Banned
 
ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Defans için tavsiyem: Fredrik Risp

Savunmamızda sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için takviye kaçınılmaz. Transfer bütçemizde malum. Bu şartlarda defans için Türkiye'nin en iyi savunma oyuncularından biri olan Fredrik Risp Beşiktaşımız için biçilmiş kaftandır. Türkiye liglerini tanıyan, uyum sorununu aşmış, soğukkanlı, istikrarlı oyunu ve düşük maliyeti ile F.Risp savunmaya yapılabilecek en mantıklı ve risksiz transfer olur.

Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


Ad Soyad: Lars Fredrik Risp
Takımı: Gençlerbirliği
Numara: 3
Mevki: Defans
Doğum Yeri: İsveç
Tarihi: 15.12.1980
Boy: 186 cm
Kilo: 82 kg
Sözleşme
Baş/Bit: 2008
Detaylı Bilgi: Evli iki çocuk babası. Ülkesinde profesyonel anlamda uzun süre top koşturdu. Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı. Fredrik Risp'in sözleşmesi 2008 yılında sona eriyor.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Trabzonspor'a transferi gündeme gelen İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 'Her oyuncumuzu satabiliriz' dedi.

ttarlabasi Ofline