Alıntı: onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Aynen.Taraftar haddini bilecek.Haddini aştığı zaman zararlı çıkan BEŞİKTAŞ oluyor.Taraftar bu senenin başına kadar Nouma ve İLhan gelsin diyordu.Taraftarın dediğine göre kulüp mü yönetilecek bir de?Zaten azcık aklı olan bir adam bu anketin kasıtlı olduğunu anlar.Tam Tigana gitsin denilen zamanlarda bildikleri için bu sonucun çıkacağını böyle bir anket düzenlemişler.Biz de böyle kıytırık anketleri tartışıyoruz burada. | hadi ya haddini bilmeyen taraftara sen mi haddini bildireceksin...boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz...ayrıca anket kasıtlı Tigana gitsin denilen zamanlarda bildikleri için bu sonucun çıkacağını böyle bir anket düzenlenmiş diyorsun...ya tiganaya ilkbaşlard adestek veriliyordu ama o yaptığı işlerle bu desteği kaybetti...yani uzun zamandır tigana gitsin mevzusu var yeni çıkan birşey değil...ayrıca anasını satim biz neymişiz be herke bizi bitirmeye çalışıyor sizin düşüncenize göre....Kimsenin BJK yi bitirmeye çalıştığı yok...milyonlarca taraftarı olan bir klübü de kimse bitiremez...BJK siz bir lig onların zararına ve bunlarda onu biliyor...o yüzden biraz kafamızı kullanmak gerekiyor....ayrıca BJK taraftarı salak mı embesil mi kardeşim medya gazına gelsin ben anlamıyorum ya...sonuçta en çok futbol ile yatıp kalkan bir taraftar ve BJK yi izleyen bir taraftar...
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-01-2007 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir..
|