Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2006, 17:57   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Romanya'da Steaua sevinci

Romanya'da Steaua sevinci

Romanya temsilcisi Steaua Bükreş'in UEFA Kupası yarı finalinde Middlesbrough'ya elenmesi, İngiliz taraftarlar kadar Rumen takımının ezeli rakipleri olan Rapid ve Dinamo Bükreş taraftarlarını da sevince boğdu.
UEFA Kupası Yarı Final Rövanş Maçı'nda deplasmanda Middlesbrough karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen bu avantajını koruyamayan Steaua Bükreş, rakibine 4-2 mağlup oldu ve ilk maçı da 1-0 kazanmasına rağmen elenmekten kurtulamadı. Bu durum, doğal olarak Steaua taraftarlarını büyük bir üzüntüye boğarken, Middlesbrough'ya gönül verenlerde ise büyük sevince yol açtı. Ancak sevinenler sadece İngilizler ve Middlesbrough taraftarları değildi. Romanya'nın başkenti Bükreş'in üç ezeli rakibi olan ve birbirleriyle her oynadıkları maçta olaylar çıkan Dinamo, Rapid ve Steaua Bükreş taraftarları bu kez farklı nedenden dolayı karşı karşıya geldi.
Steaua Bükreş'in UEFA Kupası'ndan elenmesinin ardından Bükreş sokaklarına çıkan yüzlerce Dinamo ve Rapid Bükreş taraftarı, tıpkı birer Middlesbrough taraftarı gibi galibiyeti kutlarken Steaua aleyhine tezahüratta bulundular. Middlesbrough'ya övgü dolu sloganlar atan taraftarlar olay çıkarmadan dağıldılar.
Steaua Bükreş, UEFA Kupası çeyrek finalinde ise ezeli rakibi olan Mircea Lucescu'nun oğlunun çalıştırdığı Rapid Bükreş ile karşılaşmış ve rakibini iki maç sonunda elemeyi başarmıştı. 3 ezeli rakip, kendi liglerinde ligin zirvesinde ilk 3 sırayı paylaşıyorlar ve kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Romanya Birinci Ligi'nde Pazar günü ise, Steaua Bükreş ile Rapid Bükreş arasında derbi maçı oynanacak.
28.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA


Ama ne maçtı yaaaa, müthiş bir performans her iki takımda da.. Şimdi finalda gönlüm Sevilla'dan yana (eee ne de olsa bizim gruptan çıkmışlar) ama yiğidi öldür hakkını yeme denirse Middlesbrough'nunda hakkını yememek lazım.. Lakin son dakikalarda atılan gollerle 2 tur geçtiler bakalım aynı senaryo Sevilla maçında da olabilecekmi.. Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar.....
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline