Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2007, 11:18   #1
ttarlabasi
Banned
 
ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'da uzakdoğu rüzgarları!

Click the image to open in full size.

Vatan gazetesinin bugünkü sayısında (02.01.2007) ara transfer döneminde oyuncu arayışında olan Beşiktaş'a Güney Koreli menajerlerin bazı futbolcuları önerdiği öne sürüldü.

Busan’ın orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan’ın defanstaki yıldızı Park Byung-Gyu’yu menajerler Sinan Vardar’a teklif etti. Yönetim teknik direktör Jean Tigana ile görüşerek, transfer için son kararı verecek.

Beşiktaş bir yandan Tigana krizini örtmeye çalışırken, transfer için çalışıyor. Frankfurtlu Sotris, Trabzon’un Brezilyalı yıldızı Eller, Antalyalı Ali, G.Antepli Bekir ve Ç.Rizeli Yasin için temaslarını sürdüren Kartal, bu kez de Güney Koreli menajerlerin istilasına uğradı. Bir süredir siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmek için zemin arayan G.Koreli menajerler, altyapı sorumlusu Sinan Vardar ile bir görüşme yapıp, oyuncu tevsiyesinde bulundu

TOP TİGANA’DA
Yönetime önerilen futbolcuların Busan Park’ın hücuma yönelik orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu olduğu belirtildi. Busan Park’da forma giyen Lee Seung-Hyun 22 yaşında. Orta sahada hücuma yönelik oynuyor. 1.75 metre boyunda ve 68 kilo. Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu ise 25 yaşında. 1.78 metre boyunda, 73 kilo ağırlığında. G.Koreli iki oyuncu için son kararın Fransız teknik direktör Jean Tigana ve yönetimde olduğunu söyleyen Sinan Vardar “Konu birkaç gün içinde netlik kazanır” dedi

‘ALTYAPIMIZ FABRİKA GİBİ’
Transfer çalışmaları için gelen Koreli menajerler, peşin paranın yanı sıra, Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Aydın gibi gençleri takasta kullanabileceklerini bildirdiler. Menajerler, üç futbolcunun karşılaşma kasetlerini, izletmek için yanlarına aldıkları öğrenildi. Bu arada Sinan Vardar, İbrahim Kaş, Serdar Özkan ve Aydın için Vestel Manisaspor’un teklif yaptığını da belirtirken “Altyapımız fabrika gibi. Minik takımdaki oyunculara bile talep var. Manchester City Batuhan’a, teklif yaptı. Samsung Kubilay’a maddi destek sağlıyor. Geçen yıl adından çok bahsedilen Muhammed Demirci de artık üzerindeki sendromu atlattı” diye konuştu.

02.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Vatan
ttarlabasi Ofline