Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2007, 16:38   #210
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdilik Beşiktaş'tayım

Devre arası tatilinde Sivas'a gidip ailesi ile hasret gideren Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman hayalinde Avrupa kulüpleri olduğunu açıkladı
Yıldız futbolcu, 'Şimdilik Beşiktaş'tayım. Tabii ki her futbolcunun olduğu gibi benim de hayalimde Avrupa'nın iyi takımlarında oynamak var. İnşallah bu da zamanı geldiğinde, burada görevimi en iyi şekilde yaptıktan ve Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşadıktan sonra böyle bir teklif gelirse değerlendirilir' dedi. 2007'nin Beşiktaş'ın yılı olacağını da öne süren Toraman, sözlerini şöyle sürdürdü: Ligdeki puan farkı o kadar önemli değil ve kapanabilir. Daha önce de zaten bunu yaşamıştık. Başka takımlar öndeyken diğer bir takım şampiyon oldu. Biz iyi bir takımız. Bizim hedefimiz ikinci yarıda kesinlikle ligi sonuna kadar kovalamak. Hedef tabii ki şampiyonluk. İkinci yarıda çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Ben, kendi takımıma güveniyorum. Şu hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirdikten sonra inanıyorum ki 2007 Beşiktaş ve İbrahim Toraman'ın yılı olacaktır.

(Akşam)

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla