Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2007, 17:15   #88
aysberg1937

aysberg1937 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya benim demek istedigimi siz anlayamamışssınız.bakın tekrardan sölüyorum bizdeki genç oyuncuların kalitesizliginden bahsettim yani kaliteli insan kendini mahalle takımında da belli eder beşiktaşta da orda burda.ben diyorum ki burak akın sedef serdar bu gençlere sabır göstersende göstermesende fark etmez iyi olacaklarını belli etselerdi 20 maçın birinde kanıtlarlardı.o zaman sana soruyorum ''ferro'':barcanın alt yapısından cıkan her oyuncu yıldız olur kanısına varrım senin sözleriden.ama işler öle degil.bakın size kısa bir hikaye anlatayım benim mahalle arkadasım vardı ve cocuk o kadar süper oynuyodu ki hemen fark edildi kastamonuspora geçti aradan kısa bir süre sonra onu gençlerbirligi izletti ve gençlere gitti ve oradan fenerin alt yapısına geçti belkide oradan da avrupa kulüpleri izleyip oraya gidecek yani demek istedigim o ki iyi futbolcu kendini belli eder.ve iddaa ediyorum bizdeki geçlerin hiçbiri gelişme göstermeyecek alında buraya yazıyorum iddaaya girmek isteyende gelsin.bakın tekrar ediyorum eger barca alt yapısı o kadar iyi diyosun o zaman bir tek niye messi cıkıyo arkadaşım madem o kadar iyi tesisleri var hepsi yıldız olur alt yapının yani sorun ne tesis ne su ne de bu sorun oyuncuda bitiyo kardeşim oyuncuda yetenek varsa oluyo şimdi insaallah anlamıssındır ferro.kafana bişey daha takılırsa sorabilirsin...(daha önceki mesajımla bunu kafanda birleştir ve de öle oku oke)
aysberg1937 Ofline   Alıntı ile Cevapla