Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2007, 00:19   #23
ttarlabasi
Banned

ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burak serahttan daha iyi,formsuz diyelim serhatın fenerden ilk ayrılma sebeplerinden biri forvette değilde sağ açıkda düşünülmesiydi
ibrahim akın formsuz olsa serhatı sol açık mı oynatacaksın??
nobretek santraforda formsuzken beğenilmeyen bobo bile serhattan çok iş yapar çünkü serhat asla tek forvet oynayacak yetenekte değil
çift forvvette ve kontra atakta belki yararlı olabilir ancak benim serhatı istememdeki ilk sebep yararlı olması veya olmamasından çok onun pis fenelrli kişiliği..Pis dmekde ne kadar doğru bilmem bu knuda daha ayzmıcam ama bu adam tam bir fenerli ve beşiktaş maçlarında antipatik ve aptal hareketleriyle beşiktaşta oynamayı asla hakedemez,yani anlıyorum istiyosunuz ama bence artık biraz değerlerimize sahip çıkalım,durmadan eski eziklerle doldurmayalım şu takımı..
1. Bence de Serhat Akın, Burak Yılmaz'dan çok daha kaliteli bir futbolcu. Kendini ispatlamış bir adam. Burak'ı nasıl bu kadar büyütüyosunuz ben de onu anlamıyorum. Burak bu sene ne yaptı çok mu yararlı oldu? Miili takıma bile seçilemedi. Hep formsuz hep formsuz. İleride iyi olabilir kendini geliştirebilir fakat şu an tek devrelik topçu.

2. Yani diyelim ki Burak Serhat'tan iyi topçu (bence değil ama) o zaman daha iyisini bulana kadar transfer yapmıyacak mıyız? Şampiyonluk, kupa gibi büyük hedefleri olan takımlarda kadro derinliği şarttır. Burak'ın yedeği olsun ama yeter ki Serhat alınmalı.

3. Serhat'ın fenerden ayrılma sebebini yanlış biliyorsun birader. Serhat Daum ile olan kişisel problemlerinden dolayı fenerden ayrıldı aynı v.hooijdonk gibi.

4. İ.Akın'a daha iyi bir alternatif var mı sence mevcut takımda? Serhat tek forvetin arkasındaki 3'lünün solunda gerekirse oynayabilir. M.Sedef'ten daha iyi bir alternatif olur en azından.

5. Serhat iddia ediyorum bu takımda olsa şu an gol krallığında ilk 3 te olurdu. Forvetlerimiz Nobre, Bobo zaten neredeyse aynı tipte ki forvetler. Nobre-G.Güleç veya Bobo-G.Güleç ikilileri ancak oluyor. Ama ben yeteneği kısıtlı G.Güleç'e kesinlikle Serhat Akın'ı tercih ederim.

6. Kontraatakta Serhat Akın tartırşmasız en iyi türk forvetlerden biri belki de birincisi.

7. fenerlilerle konuşuyorum. diyolar ki: serhat sadece bjk'ye karşı oynardı. evet bizim maçlarda bizi çok zorlardı bu adam. ama bence bize karşı olan bu hırsı siyah-beyazlı renklere karşı arzusundan ve sempatisinden kaynaklaması büyük ihtimal. ayrıca bizim tribünlerimize karşı terbiyesiz bir hareketine şahit olmadım.

8. KARDEŞİM BU ADAM BEDAVA...ALİ BİLGİN 2 MİLYON EURO. NEDEN BAHSEDİYOSUN?

Saygılar.
ttarlabasi Ofline