Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2007, 00:32   #24
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Toprak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Bence de Serhat Akın, Burak Yılmaz'dan çok daha kaliteli bir futbolcu. Kendini ispatlamış bir adam. Burak'ı nasıl bu kadar büyütüyosunuz ben de onu anlamıyorum. Burak bu sene ne yaptı çok mu yararlı oldu? Miili takıma bile seçilemedi. Hep formsuz hep formsuz. İleride iyi olabilir kendini geliştirebilir fakat şu an tek devrelik topçu.

2. Yani diyelim ki Burak Serhat'tan iyi topçu (bence değil ama) o zaman daha iyisini bulana kadar transfer yapmıyacak mıyız? Şampiyonluk, kupa gibi büyük hedefleri olan takımlarda kadro derinliği şarttır. Burak'ın yedeği olsun ama yeter ki Serhat alınmalı.

3. Serhat'ın fenerden ayrılma sebebini yanlış biliyorsun birader. Serhat Daum ile olan kişisel problemlerinden dolayı fenerden ayrıldı aynı v.hooijdonk gibi.

4. İ.Akın'a daha iyi bir alternatif var mı sence mevcut takımda? Serhat tek forvetin arkasındaki 3'lünün solunda gerekirse oynayabilir. M.Sedef'ten daha iyi bir alternatif olur en azından.

5. Serhat iddia ediyorum bu takımda olsa şu an gol krallığında ilk 3 te olurdu. Forvetlerimiz Nobre, Bobo zaten neredeyse aynı tipte ki forvetler. Nobre-G.Güleç veya Bobo-G.Güleç ikilileri ancak oluyor. Ama ben yeteneği kısıtlı G.Güleç'e kesinlikle Serhat Akın'ı tercih ederim.

6. Kontraatakta Serhat Akın tartırşmasız en iyi türk forvetlerden biri belki de birincisi.

7. fenerlilerle konuşuyorum. diyolar ki: serhat sadece bjk'ye karşı oynardı. evet bizim maçlarda bizi çok zorlardı bu adam. ama bence bize karşı olan bu hırsı siyah-beyazlı renklere karşı arzusundan ve sempatisinden kaynaklaması büyük ihtimal. ayrıca bizim tribünlerimize karşı terbiyesiz bir hareketine şahit olmadım.

8. KARDEŞİM BU ADAM BEDAVA...ALİ BİLGİN 2 MİLYON EURO. NEDEN BAHSEDİYOSUN?

Saygılar.
şimdi şunu söyleyeyim bu adamı istememein ilk sebebi futbolundan çok çirkef tavırları,bazı şeyleri asla hazmedememem..
1.burak serhattan iyi derken yanlış anlatmış olabilirim,belki serhatın ilk zamanında fenere verdiğini veremedi,ama serhattan daha yetenekli olması konusunu tartışmam bile,burak'ın biraz üzerinde dursalar çok çok iyi bişey çıkar çünkü malzeme on numara,he formsuz,he doğru oynamıyor şu aralar orası doğru ama en kötü zamanında bele şu anda bu takımın en golcü oyuncularından,üstelik sağ kanat oynuyor..milli takım konusu tartışılır,ne harika beşiktaşlılar gördüm milli takıma seçilemeyen,seçilsede oynayamayan,bu adam antalyadaiken milliydi,beşiktaştaki büyükn patlamasında ve harika olacak denilen zamanda bile alınamadı bu nasıl ironi diye sorarlarda,kimse anlamıyor bu olayı..
2.tabiki kadro derinliği şart,burağın ali tandoğan gibi türkiyenin belkide en iyi sağ açıkarından biri olan bir yedeği var ama başkada almak lazım doğru,ama serhat sağ kanatta çok çok iyi oynayan bir adam değil ayrıca dediğim gibi bir ezik olması alınmamaıs için ben büyük sebep..
3.yanlış bilmek falan değil,dikkate dersen ayrılma sebebi demedim sebeblerinden biri dedim,tabiki daumla arasndaki sorunlarda vardı ama daumun onu sağ açık oynatmasına bu sbeplerden önemlilerindendi..
4.devşirme sol açık istemem,yeterince devşirmemiz var ztn.İbo şu anda beşiktaşta sdc sol açık olarak oynamakta,ve onun yedeği yada elternatifi forvet yada sağ açık olan serahat olamaz kanımca..
5.Şimdi bizim sistemimiz tek forfvetli bir sistem olacak bu aşikar,delgado-rico-nobre oynarken birde çift forvette sehatta oynarsa bu takımın direnci 0 olur bence,çift forvet oynamayacağımız için ki sakatlık olmazsa tabi serhat forvet oynayamaz..
6.kontraatak konusunda katılıyorum serhat türkiyenin en iyilerinden,ama burası beşiktaş e beşiktaş kontraatak oynamaz,oynamamalı,oynayamaz..
7.Serhat tam bir fenerlidir,fenerlilerle konuştm diyorsun ama serhatın bir arkadaşını tanıyorum almanyadan baya bir muhabbetimiz olmuştu,"şu anda havalara uçuyor fenere geldi diye demöişti".İlk zmanından bahsediyorum,kennetin vfenerde olduğu zmanlardan,yani bu adam hep fenerliydi ve fenerli adam istemiorm
8.he bedavaya alınmayacak bir adam değil ama dediğim gibi kişiliğini sevmediğim ve ezik taraftarı olduğunu bildiğim bir adamı bu takımda görmek istemem...
saygılar..