1. Birader sen samimi olarak Burak'ın ilk yarıdaki performansıyla milli formayı hakettiğine inanıyor musun? Şahsen ben inanmıyorum. Serhat şu an Burak'tan iyi futbolcu bu gerçek. Ama Burak ilerisi için iyi bir yatırımdır iyi bir kumaştır o ayrı. Şimdiden ona bel bağlamak çok yanlış olur. O da zaten omuzlarına bu kadar yük binerse kendini çok fazla geliştiremez.
2. Serhat 4-2-3-1 sisteminin 3-1 olan hücum kısmının her bölgesinde oynayabilir. Tabi ki sağ açık ve forvette daha verimli olur. Ama diğer sonuçta alternatiftir gerekirse sokarsın oynar.
3. İ.Akın ayakta durmakta zorlanıyor. Delgado'nun durumu zaten malum. M.Sedef'ten başka alternatif yok sol açığa. Yani İ.Akın'ın yokluğunda A.Tandoğan sol açık oynuyo hesabını yap artık
4. Bazı maçlarda özellikle inönüde anadolu takımlarına karşı oynadığımız maçlarda çift önlibero biraz gereksiz önlem olabiliyor. Gol atmamız gerektiğinde çift forvet kaçınılmaz. Ve de unutmaki Nobre'yi çok iyi tanıyan hatta ezbere bir adam Serhat...
5. Beşiktaş kontraatak oynamaz diye bişey yok. Chelsea ve dünya şampiyonu İtalya milli takımı bile bile gerektiğinde kontraatak oynuyo. Öyle veya böyle taktikte ayıp yoktur önemli olan zafere ulaşabilmektir.. Yanlış bir düşünce birader seninki..
6. Birader fener kimi 18 yaşında transfer etse sevinir yalan mı? tv de izlediğin dünyaca ünlü k.anderssonla aynı takımda forvette oynayacan...
ki ben serhat'ın aslında bjkli olduğunu duydum.
7. adama çirkef diyosun ama sana şöyle diyim. kısmen haklısın bana da antipatik geliyo fakat bizde de böyle takımı için hırsından kendini yırttan hasan şaş, serhat, bülent korkmaz gibi adamlarımız olsa bağrımıza basarız. bize bu tür adamlar çok nadir geliyor. bu adamlar delgado gibi parasını alıp yan gelip yatmıyo sahada cansiperane mücadele ediyolar, kalbiyle oynuyolar. karşı takıma antipatik geliyolar...
ayrıca ben serhat akın'ın hiç bir zaman tribünlere yönelik bir terbiyesizliğini kgörmedim...