Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2007, 01:31   #27
cooler
 
cooler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tudoru tanırmısın bilmem de ikinci ligde bile oynayamıyor dmek biraz garip ki o juvedeoynuyor juve şuanda seri a da olsa şampiyonluğa oynar..Bizim sergenle ahmet dursunda ikinci ligin b kategorisinde oynamaktadırlarki,bu adamlar şu anda gelse beşiktaşta bile oynayabilirler ok??
bir gs den adam almadığımız kalmıştı onu da yapalım songu alalım dimi,geçelim böyle şeyleri,elelrde çok iyi adamdır ama bu riski almaz yönetim tsde başarılı olamayan bir adamı daha amak istemesler..
Collins john a gelim,çok iyi forvettir ki milli takıma alıbnacak deniliyor ama o kdr forvet bolluğu varki şimdilik milli takım baya zor,iyi bir adam bitiriciliği çok iyidir,normalde çok çok izlemesemde izlemişliğim var ve Fm dende tanırımki fmdan tanımak yetmez tabide gelecekte iyi futbolcu olacağı aşikar..
Tudor konusunda demek istedigim su: Adam 2 senedir hic mac oynamiyorsa bizde mi gelip oynayacak? Ayrica bir düsün, alacagimiz oyuncu cok saglam, iyi topcu olmasi gerekiyor yoksa bizde Toramanlar ve Koraylar var. Mesela bu Juve'de hic oynamayan Tudor bizim milli takima girebilir mi bir düsün. Bir de maaşi var. Kim bilir Juve de ne kadar para aliyor, parasini kazanmak icin de birsey yapmiyor, sadece rahatca oturmus bakiyor. Eller'e gelince, Trabzonda mayasi tutmamissa o birsey kanitlamas. Su ana kadar Trabzonda hangi yabancinin mayasi tutmus ki? Bence o Trabzon-Istanbul farki. Bakin, Eller bu sene Brezilya'da kiralik oynadi ve orda yanliş hatirlamiyorsam Güney Amerikanin en iyi oyuncusu secildi. Orada, avrupanin büyük takimlarin aldigi süper oyuncular arasinda (mesela Real Madrid'in yeni milyonlarca para karsiliginda aldigi Gago, Higuan ve Marcelo) en iyisi secilmesi kendi kendine olmamis herhalde. Rico paşa da Avrupaya 2 kez gitti, oynamadan geri Brezilyaya döndü, ama şimdi bizde yaptiklari apaçik ortada...
cooler Ofline