Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2007, 17:15   #261
ttarlabasi
Banned
 
ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Tigana suçluyu buldu! (Ricardinhoymuş..)

Tigana suçluyu buldu!


Click the image to open in full size.

Son krizde ekibi tırpan yiyen, kredisi tükenen Tigana, bunun sorumlusu olarak Ricardinho’yu görüyor.

Beşiktaş'ta Tigana, kaynayan kazanın altına od.n atan ismi belirledi: Ricardinho! Transferinin gündeme gelmesiyle başlayan, Beşiktaş forması giydikten sonra da ’oynadı-oynamadı’ polemikleriyle gündeme gelen Beşiktaş’ın Brezilyalısı Ricardinho, yönetimle olan ilişkisi ve takım arkadaşlarına söyledikleriyle Tigana’nın sabrını taşırmaya başladı. Her krizin ardından yaptığı araştırmalarda Ricardinho ismini rastlayan Tigana, Brezilyalıyı yükselen formuyla oynatmak zorunda kalıyor ama ona karşı güvenini yitiriyordu.

TAKIM İÇİ MUHALEFET
Sol kanatta hiç oynamamasına ve Tigana’nın gelişine muhalefet etmesine rağmen yönetimin ’sol kanat’ oyuncusu diyerek Beşiktaş forması giydirdiği Ricardinho’yla Fransız hocanın yıldızı hiç barışmadı. İlk başlarda hazır olmaması nedeniyle yedek kalan sonra da kadro kurulumunda Delgado’nun önüne geçemeyen Ricardinho, şikayetlerini yönetime kadar taşıdı. Hatta 11’de yer almak için ’Sol kanatta oynarım’ demeçleri de verdi ama görev aldığında da iyi performans göstermeyerek kanadını boşalttı ve Delgado’yu iyice sağa itmeye başladı.

Bu durum Tigana’yı çok rahatsız etti. Ve Brezilyalı istediği süreleri alamamaya başladı. Durumdan habersiz olan medya ise “Delgado-Ricardinho yanyana oynar mı?” polemikleriyle olayı başka bir boyuta çekti. Fakat Tigana her geçen gün Ricardihno’dan soğuyordu. Çünkü takım arkadaşlarına da Ricardinho hocası hakkında hiç de iyi konuşmuyordu. Yöneticilerin de olduğu ortamlarda Tigana’nın taktiğini eleştiriyor, kendisinin bu takımda rahat oynayacağını fakat hocanın muhalefetine rağmen transfer edildiği için bedel ödediğini iddia ediyordu.

SEN MİSİN İZİN VERMEYEN!
Tigana'nın taktikleriyle ilgili diğer oyunculardan duyduğu ’Ricardinho şikayetlerini ’4 Ekim günü Baltalimanı Polis Eğitim Merkezi’nde yenen yemekte 2. başkan Murat Aksu ve Kenan Öner de tekrarlayınca, Fransız teknik adam kimin tarafından şikayet edildiğini hemen anladı. Fakat formu yükselmeye başlayan Ricardinho’ya profesyonelce davranarak tavır almadı, hatta daha çok forma vermeye başladı. Ama tatil öncesi oynanan G.Birliği maçı sonrası yaşananlar Tigana’nın sabrını taşırdı. Ricardinho, Tigana’nın ‘29 Aralık’a kadar’ verdiği izni beğenmemiş başkanla konuşarak izinlerini ‘2 Ocak’a uzatmıştı. Bu gelişme sonrası medyaya yönetim ile ilgili sert demeçler veren Tigana ‘ufak çaplı’ bir operasyona uğradı. Tercümanı gönderildi, yardımcıları değiştirildi. Ricardinho daha da güçlendi. Tigana biraz daha kredi kaybetti. Antalya kampı öncesi ise gizliden gizliye süren Tigana-Ricardinho savaşının artık kimin zaferiyle sonuçlanacağı kestirilemiyor.


03.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Vatan
ttarlabasi Ofline