Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2006, 09:40   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şeref ve Nazmi bronzda kaldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'ndan Şeref Eroğlu ve Nazmi Avluca bronz madalya kazandı.
66 kiloda Şeref Eroğlu, sabah seansında Ermeni Vahram Hunanyan'ı 2-1 daha sonra Bulgar Nikolay Gergov'u da aynı sonuçla 2-1 yendikten sonra çeyrek finalde Macar Tamas Lorincz'e 2-1 yenilmekten kurtulamadı.
Macar sporcunun finale çıkmasıyla repesajda mücadele etme şansını yakalayan Eroğlu, akşam seansında önce İtalyan Tiziano Corriga'yı 2-0, daha sonra da bronz madalya mücadelesinde Polonyalı Sylvester Charzevski'yi 2-1 yenmeyi başardı.
84 kiloda ilk müsabakasında Polonyalı Artur Michalkiewızyk'e şanssız şekilde 2-1 yenilen Nazmi Avluca, repesaj müsabakalarında ise başarılı bir performans ortaya koydu.
Akşam seansında İtalyan Andrea Mınguzzi'yi 2-0 yenen Avluca, Rus güreşciyi 2-1 yenerek bronz madalya müsabakasına çıkmaya hak kazandı. Nazmi Avluca, Belarus Viachaslav Makaranka ile yaptığı müsabakada ise 2-0 galip gelerek bronz madalyanın sahibi oldu.
55 kiloda Bayram Özdemir ise ilk turda Norveçli Thomas Ronningen'i 2-0 yendikten sonra Bulgar Vanelin Venkal'a 2-0 mağlup oldu.
Bulgar sporcunun finale çıkmasıyla bronz madalya şansını sürdüren Özdemir, akşam seansında çıktığı ilk repesaj müsabakasında Belarus Alıaksei Shaipak'ı 2-0 yendi. Ancak bronz madalya mücadelesinde Azerbaycan'dan Roushan Bayramov'a 2-1 yenilerek beşincilikte kaldı.
Akşam seansında Türk Milli Takımı'ndan 120 kiloda İsmail Güler, Finlandiyalı Juha Ahokas ile final mücadelesi yapacak.

28.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : AA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline