Konu: Ali Güneş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2007, 09:09   #115
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali kalmak istiyor Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın gözden düşen genç futbolcusu Ali Güneş transfer iddialarını yanıtladı: Teklifleri geri çevirdim, formayı kapacağım. 04.01.2007
Öneriler geldi’
Jean Tigana ile yıldızı barışmayan ve bir dönem kadrodışı kalan Beşiktaş’ın genç yıldızı Ali Güneş takımdan ayrılacağı yönündeki söylentileri yalanladı. Siyah-Beyazlı kulüpte mutlu olduğunu belirten başarılı sağ kanat oyuncusu, “İsmim takas söylentilerinde geçiyor. Bana ve menacerime de birçok kulüpten teklifler geliyor. Ancak hepsini geri çevirdim çünkü kalmak istiyorum” dedi.

‘Hayırlısı olsun’
Sözleşmesinin sezon bitiminde sonlanacağını hatırlatan Ali Güneş, “Gerekirse 6 ay yedek beklerim ama kalacağım. Niyetim kesinlikle Beşiktaş’tan ayrılmak değil. Ancak sezon bitiminde son kararımı da vereceğim. Umarım hem kulübüm hem de benim için en iyisi olur” diye konuştu. Genç futbolcuya Trabzonspor başta olmak üzere Antalyaspor, Manisaspor ve birkaç Alman kulübü talip olmuştu.

Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.