Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2007, 13:45   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu da bahsedilen görüşme olsa gerek...

Didin içini Demirören'e döktü
Perde arkası... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı takımın coachu Murat Didin'le Antalya'da buluştu
Beşiktaş eski coachu Ahmet Kandemir aleyhine yaptığı zehir zemberek açıklamalarla dikkat çeken basketbol takımı coachu Murat Didin, Antalya'daki tatilini yoğun bir tempoda geçirdi. Antalyaspor'un Genel menajeri Doğan Hakyemez ile bir araya gelen murat didin beşiktaş ile sözleşmesinin sezon sonuna kadar devam ettiğini belirterek Antalyaspor'un teklifine ancak sezon sonunda cevap verebileceğini belirtti.

Yılbaşı ve bayram tatilini eşiyle birlikte Demirören ailesiyle birlikte kutlayan Murat Didin, Yıldırım Demirören'le görüş alış-verişinde bulundu. Oğlunun menajer olması nedeniyle ağır eleştirilerle karşı karşıya kaldığını belirten Murat Didin, "İyi bir oyuncu almak için iyi menajerlerle çalışmak zorundasınız. Oğlum Burak da iyi oyuncuların menajerlerleriyle Bbirlikte çalışıyor. Siz nasıl futbol takımının transferinde Ceylan Çalışkan'la çalışmayı tercih ediyorsanız ben de Burak'ın yer aldığı şirketle çalışmayı uygun görüyorum" dediği öğrenildi.

Murat Aksu ile Cuma günü bir araya geldiğini ve yaşadığı sıkıntılardan bahsettiğini vurgulayan Didin, "Ben bu güne kadar sorun çıkaran olmadım. Aksine yapıcı olmaya çalıştım. Genel menajerimizin başka coachlarla yakın ilişkiler kurmasına ses çıkarmadım. Sinan Duman kulüpten işten çıkartılıp astronomik bir ücretle basketbol şubesinin menajerlerliğine getirildiğinde bile yönetime destek verdim. Kulübün önde gelen kişisinin oğlunu takıma kazandırmak için yoğun çaba harcıyorum. Ancak yine de camia içinde bana karşı yapılan haksız eleştirilere engel olamadım. basketbolla ilgilenen yöneticimizin bana savaş açmasını ve sürekli takıma karşı cephe almasını anlamsız buluyorum" dediği öğrenildi.

Demirören'in ise Murat Didin'e güvendiklerini belirterek "Biz senden memnunuz. Ülker Grubu basketbol takımımıza büyük destek vermeye devam ediyor. Senden sadece işine konsantre olmanı istiyoruz. Artık basketbol takımında kavga istemiyoruz" şeklinde cevap verdiği kaydedildi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla