Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2007, 13:47   #3
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bayramlaşmaya Yoğun İlgi
03.01.2007 11:53

Kulübümüz’de geleneksel bayramlaşma töreni, Yönetim Kurulu, Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimizin katılımıyla yapıldı. Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır, Divan Kurulu Üyeleri ve Kongre Üyelerimizin yer aldığı bayramlaşmaya, Genel Sekreterimiz Kenan Öner ile Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş de katıldı. Bayramlaşma törenine üyelerimiz yoğun bir ilgi gösterdi.
Bayramlaşma sonrası bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Kenan Öner, geleneksel başramlaşma merasiminde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Yeni yıl yeni heyecanlar demektir. İnşallah 2007 Beşiktaş için başarılarla dolu geçecektir. Biliyorsunuz Ocak sonunda bir kongremiz var ve görünen o ki Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, tek aday olarak bu seçime girecek. O da burada olmayı çok arzu etti. Ama şu anda takımla birlikte Antalya'da. Sizlere sevgilerini ve saygılarını iletti" dedi.
Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır ise, Beşiktaş'ın geçen yıl iki kupayı müzesine götürdüğünü ifade ederek, "Gençleşen Beşiktaş futbol takımının 2007'de daha başarılı olacağını ve şampiyonluk kupasını da müzesine götüreceğine inanıyorum. Beşiktaşımız sadece futbol takımı olarak değil, bütün şubeleriyle her gün kupalar kazanmaya devam ediyor. 2007'de çok daha başarılı günler bizleri bekliyor. Tüm Beşiktaş Camiası'nın bayramını ve yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.
Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla