Yemen Ekşioğlu'na büyük destek
Fanatik Gazetesi yazarı Camlıca konutları sahibi ünlü işadamı Yemen Ekşioğlu'na kulüplerden büyük destek geldi. 'Beyannamesiz hayat oh ne rahat!' köşe yazısında kulüplerin büyük vergi borçlarına girdiğini vurgulayan Ekşioğlu yazısında kulüp yöneticilerin büyük vergi borçlarına kefil olduğunu vurguladığı yazısı sonrası büyük tebrikler aldığı öğrenildi. Yazısının büyük yankı uyandığırdığını vurgulayan Ekşioğu, "Türkiye Süper lig kulüp yöneticileri beni arayarak destek verdiler. Kulüp yöneticilerinin yanısıra futbolcular ve teknik direktörler de vergi yakümlülüklerini yerine getirmeli" dedi.
Ekşioğlu'nun köşe yazısında Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ve Kayserispor menajeri Süleyman Hurma'ya sert tepki göstermesi Beşiktaş camiasında övgüyle söz edildi. Beşiktaş Yönetim'nden hiç kimsenin Levent Kızıl'a yanıt vermemisine anlam anlam veremediğini vurgulayan Ekşioğlu, yazısında Kızıl'a şu cümlelerle tepki göstedi; "Geçen hafta içinde 2 zat-ı muhterem Beşiktaş'ı diline dolayıp prim yapmak istediler. Hele bir tanesi, 'Her zaman ben Bursalıyım' diye övünüyor, Levent Kızıl... Bu arkadaş Fenerbahçe'nin 100. yıl törenlerinde federasyonu da Beşiktaş'ı da bitireceğini söylüyor. Sezon başı, Serdar Kurtuluş transferinde paraları götürürken iyiydi. Her gün Etiler'deki mekanlarda Beşiktaş ailesinin fertleriyle oturup içkileri tokuşturmak iyiydi! Bu yanardönerlik niye..."
Bu arada Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Yemen Ekşioğlu'nun yönetime girmesi için kulis çalışmalarını hızlandırdı. Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Ekşioğlu'nun yönetimde yer alması için Başkan Demirören'e baskı yaptığı öğrenildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! |