Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2007, 12:03   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Braxton İstanbul’da

Kara Braxton İstanbul’da
05.01.2007 11:49

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın yeni transferi Kara Liana Braxton İstanbul'a geldi. Amerikalı oyuncumuz internet sitemize yaptığı açıklamada, "Şampiyon olmak ve kupa kazanmak çok keyifli bir duygu. Hep birlikte bu zevki yaşayacağız" dedi. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek bugün takımla birlikte çalışmalara başlayan Braxton, profesyonel basketbol hayatına 2005 yılında WNBA takımlarından Detroit Shock'ta başladı ve geçtiğimiz sezon aynı takımla WNBA şampiyonluğunu kazandı.
Türk Basketbolu ile ilgili olarak çok fazla bilgiye sahip olmadığını söyleyen Braxton, "Menajerimin bana anlattıkları ve gelmeden önce burada oynayan bir kaç arkadaşımla konuştuklarımdan öğrendiklerim var. Beşiktaş'ın ligde favori olduğunu ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu öğrendim. Şu anda Beşiktaş'ta oynayan Stacey Lovelace ve Sheri Sam'i Amerika'dan tanıyorum. Onlardan da öğrendiğim kadarıyla çok iyi bir takımımız var ve hedefimiz hem lig hem de Avrupa Şampiyonluğu. Hedeflerimize ulaşabilmek için diğer takım arkadaşlarım gibi ben de elimden gelen gayreti göstereceğim. Geçtiğimiz yıl Amerika’da bir şampiyonluk yaşamıştım. Kupa kazanmak ve yorucu olan bir maratonu en tepede bitirmek çok zevkli ve eğlenceli. Burada da bütün kupaları kazanacağız" diye konuştu.
18 Şubat 1983 doğumlu olan yeni transferimiz Kara Liana Braxton, 1.98 boyunda ve 95 kilo ağırlığında. WNBA finallerinde maç başına 5.8 sayı ortalaması ile oynayan Braxton, forvet mevkiinde görev yapıyor. Braxton, 2005-2006 sezonunda Detroit Shock’taki performansıyla göz doldurdu. 79 maçta 978 dakika görev yapan Braxton 438 sayı kaydetti
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla