Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2007, 12:05   #1
kralcarsi_gökhan
 
kralcarsi_gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Belki Galatasarayli SONG olabilirmi ???

Song topun ağzında!

Devre arasında yabancı oyuncu transfer etmek için harekete geçen Galatasaray’da kontenjanın boşaltılması için alternatif planlar üretilmeye başlandı.

Hurriyet gazetesinin bugünkü haberinde (06.01.07) sarı - kırmızılı ekibin başarılı defans oyuncusu Rigobert Song'un gözden çıkarıldığı öne sürüldü.

Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan Marcelo Carrusca’yı kiralamayı planlayan, ancak Arjantinli futbolcuyu ikna edemeyen yönetimin, aldığı yüksek transfer ücreti yetmezmiş gibi, sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Rigobert Song’u gözden çıkardığı öğrenildi.
Sarı kırmızılılar, sözleşmesi biteceği için sezon sonunda serbest kalacak olan Kamerunlu futbolcuyu devre arasında başka bir takıma satarak hem kulübe para kazandırmayı, hem de yeni transfer için kontenjanı boşaltıp bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor.
İkna edemediler
Ligin devre arasında ihtiyaç duyulan orta alana süper bir transfer yapmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim, talipleri çok olan iki yabancı futbolcuyu gönderip yerine yıldız bir isim almak için kolları sıvadı. Avrupa’dan birçok oyuncu ile ilgilenen sarı kırmızılılar, Carrusca’nın başka bir takıma kiralık gitmeyi reddetmesi üzerine B planını devreye sokmaya hazırlanıyor.
Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için serbest kalacak olan Rigobert Song’u iyi bir ücret karşılığında elden çıkarmaya hazırlanan G.Saray yönetimi, Kamerunlu futbolcu hakkındaki kararını birkaç gün içerisinde verecek. G.Saray’a yıllık maliyeti 2 milyon dolar olan ve zaman zaman problem çıkaran Song’un satılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.
Takımın kamp yaptığı Antalya’ya bugün gelmesi beklenen kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat’ın teknik direktör Erik Gerets’le yapacağı değerlendirme toplantısından sonra bu konudaki son kararını vereceği öğrenildi.
Liste bir hayli kabarık
G.Saray’ın transfer listesinde, sezon başından bu yana takibe alınan birçok oyuncunun olduğu ifade edildi.Öte yandan Carrusca konusunda G.Saray’la her konuda anlaşan Kayserispor, Arjantinli futbolcudan yanıt bekliyor. G.Saray’dan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Carrusca’yı bekleyeceklerini söyleyen Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, "Biz teklifimizi yaptık. Kararını değiştirirse, onu renklerimize bağlayacağız" dedi.
06.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Hürriyet




Aslinda iyi Adam madem Galatasaray birakcak biz alabiliriz cok güzel oynuyor bu. Tam bize göre ne dersin ?
__________________


вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..!
kralcarsi_gökhan Ofline