Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2007, 15:23   #12
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BURÇ
Rüyasında burçlardan birini gören garip olaylarla karşılaşır. Ayrıca aynı burçtan biriyle tanışabilir.

BURUN
İş hayatınızda ciddi ve güzel yenilikler olacak demektir. Burnunuza bir şey kaçması parasal bir zorluğa işaret eder. Burnunuzu delmek fena giden işlerinizin bir arkadaşınızın yardımıyla yoluna gireceğine işarettir. Burnunun akması sizden üst seviyede birinden bir iyilik göreceğinize yorumlanır.

BUZ
Rüyada buz görmek, iyi bir haberler duyacağınıza ve bu haberlerle sıkıntılarınızın sona ereceğine sonunda hayat şartlarınızın olumlu bir şekilde değişeceğine işarettir.

BUZAĞI
Hal ve hareketlerinizde daha temkinli olmanız gerektiğine işaret eder. Buzağı tutmak kötü olayların arkasından güzel günlerin geldiğini haber verir. Ölü buzağı iflas edeceğinizin ve borç aldıklarınızla ile mahkemelik olacağınızın habercisidir. Buzağı boğmak yarıda kesilecek bir yolculuğa yorumlanır. Buzağı pişirmek işlerde kazanç sağlamaya, buzağı yemek güzel havadise işarettir. Hasta buzağı suçu olmayan bir insanın haksız yere ceza çekmesine işarettir. Evde buzağı bir hırsızlık olayının olacağı demektir.

BUZDOLABI
Hatalı hareketleriniz ve yanlış konuşmalarınızla çok sizin için çok önemli bir kişiyi gücendirebilirsiniz. Konuşmadan önce düşünmeniz gerekir.

BÜLBÜL
Rüyada bülbül güzel, mutluluk, verecek haberdir. Evlilikte ve aşkta mutluluk belirtisidir. Bülbül ötüyorsa sevdiğinizle ilgili bir haber alacaksınız. Kafeste bülbül beslemek aile içinde kavgaya ve huzursuzluğa işarettir.

BÜRO
Büro görmek, maddi kazanca işarettir.Çok çalışmanızın karşılığını alacak, muradınıza erecek, üstlendiğiniz sorumlulukları her koşulda yerine getireceksiniz demektir.

BÜYÜ
Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir.

BÜYÜKANNE - BÜYÜK BABA
Akıllı ve sizden daha tecrübeli bir akraba veya bir dostunuzun tavsiyelerini dinleyerek, tüm engelleri aşacak, bütün zorlukların üstesinden geleceksiniz demektir.
__________________
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla