Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2007, 15:24   #17
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ç

ÇABALAMAK
Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur..

ÇADIR
Yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar farklı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir. Çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine işaret eder.

ÇAĞLAYAN
Rüyada çağlayan görmek para kazanmayı belirtir. Gayretiniz sayesinde yüksek makamlara geleceğinizi işaret eder.

ÇAKMAK
Rüyada yanan bir çakmak görülmüşse, arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak çabalara rağmen yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.

ÇALGI ALETİ
Türlerine göre hem kötü hem de iyi şeylere yorumlanır. Çalgı çalmak:üzün süredir çekmiş olduğunuz zorluklardan kurtulup mutlu ve rahat bir yaşantıya kavuşacaksınız.

ÇALIŞMA
Rüyada kişinin kendini iş başında görmesi işi yaşamında başarı elde edeceğinin işaretidir. Yeni bir aşk yaşayacağınıza ya da hayattaki başarılarınızın devam edeceğine işarettir.

ÇAM
Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.

ÇAMAŞIR
Rüyada temiz çamaşır sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır almak gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir. Rüyada çamaşır yıkamak uzun süredir gizlenen gerçeklerin su yüzüne çıkmasıdır. Çamaşır satmak kısa bir süre sonra ciddi sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. Çamaşır asmak ev içinde belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görmek çok istenilen bir şeye kavuşulacağına yorulur.

ÇAMUR
Hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.

ÇAN
Çan sesi duymak durumunuzda iyileşme olacağını gösterir. Eğer çan yakınınızda ise işlerinizdeki bu gelişme için yakınlarınızın verdiği tavsiyelere uyduğunuz taktirde gerçekleşecektir. Ama çanların çaldığını görmek, bir ölüm haberi demektir.

ÇANAK VE ÇÖMLEK
Zenginlik ve servete yorulur. Çanak yalamak ölümün yaklaştığına işarettir.

ÇANTA
Rüyada bir çanta veya torba görmek işlerinizde başarılı olacağınızı haber verir. Eğer çanta yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş sizi hayal kırıklığına uğratacak ve para kaybettirecek demektir. Açık çanta ise, elde etmek istediğiniz para için çok uğraş emek sarf etmeniz gerekeceğini ve yakın zamanda başarılı olacağının işaretidir.

ÇARIK
Yolculuğa,ayrılığa ve Ayrılık acısına işarettir.

ÇARK
İşlerinizin düzeninden şaşmadan gideceğine yorulur.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla