Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2007, 15:25   #18
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ÇARPILMAK
Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.

ÇARŞAF
Yatağa çarşaf sermek yola çıkmak demektir. Temiz, güzel, renkli veya beyaz çarşafsa, iyi kazanç getiren yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarar edeceğine yorumlanır. Çarşafı toplamak bir zararlı bir işten dönmek anlamındadır.

ÇATAL
Evde sakinlik ve rahatlığın işarettir. Kırık çatal, uğraştığınız konularda başarısızlığa uğrayacaksınız demektir. Çatal kullanmak çevrenizde size tuzak hazırlayan birilerinin var olduğunun belirtilmesidir. Sevgililer arasında geçimsizliğe de yorumlanır. Çatal almak yaptığınız bir işte hiç beklemediğiniz bir şekilde yanılacağınızı anlatır.

ÇATI
Ciddi olmayan bir hastalığa yakalanacaksınız demektir.

ÇAVUŞ
Terfi edeceğinize işarettir. Kendinin çavuş olduğunu görmek bütün yaşamınız boyunca sevgiyi ve mutluluğu bulmak için çalışacağınız anlamına gelir.

ÇAY
Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza yorumlanır. Başkalarına çay ikram etmek o insanın çevresinin genişleyeceğini belirtir. Rüyasında çay içen kimse, iş ve toplum yaşamında başarılı olur demektir. Pakette çay görmek yeni hayaller ve beklentiler olduğunu anlatır. Çayı devirip dökmek bazı planlarınızın sonuca ulaşmayacağını işaret eder.

ÇAYIR
İş yaşamınızdaki olaylar sizi mutlu edecek ve bu durum sizin çevrenize mutluluk veren biri yapacak demektir. Bir çayırdan başka bir çayıra atlamak bir kimsenin dünya nimetlerine olan aşırı isteğine ve kazanç için durmadan çabalayacağına işarettir.Kurumuş çayır hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamındadır. Çayır toplamak zengin olmaya işarettir.

ÇEK
Ertelenmiş borçlarınızı ödeyeceğinize sorunları aşacağınıza ve rahat edeceğinize işaret eder.

ÇEKİÇ
Rüyada çekiç görmek sürekli olmayan bir sıkıntı veya üzüntüye yorumlanır. Büyük sıkıntıların üstesinden gelmeniz ve büyük gerekecek demektir. Çivi çakmak alacağınız bir haberden nedeniyle çok mutlu olacaksınız anlamındadır. Çekiç sesi duymak beklemediğiniz bir davete çağrılacağınıza işaret eder.

ÇEKİRDEK
Çevrenizdeki kötü arkadaşlarınızın dedik****uzu yaptığını anlatır.

ÇEKİŞTİRMEK
Kimi dostlarınızın sizi çekiştirdiğinin işaretidir.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla