Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2007, 15:36   #60
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

O

OBA
Rüyada bir ırmak kıyısında ve yeşillikler içerisinde kurulmuş bir oba görmek büyük bir mutluluğa ereceğinize yorumlanır.

OBJEKTİF
Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır.

OCAK
Rüyada boş ocak görmek henüz hayata geçirmediğiniz plan halinde olan bir iştir. İçinde kömür bulunan ocak, iş yaşamınızda verdiğiniz emekler sonrasında olumlu değişiklikler olacak demektir. Bir ocağın sönmesi, işte bozulmaya, aile yaşamınızda sıkıntıya işaret eder.

ODA
Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.

****
Rüyada ateşe **** atmak, genç bir erkek için arkadaşının ihanetine Orta yaşta ise mevki sahibi olmasına yorumlanır. Evliler için para sıkıntısının neden olacağı kavgaya yorumlanır.

OFİS
Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir.

OĞLAK
Oğlak görmek, erkek çocuğa yorumlanır. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun öleceğine işarettir.

OĞUL
Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder.

OJE
Rüyada oje görmek, süse aşırı derecede düşkün olması ve bu düşkünlüğün etrafındakilerce kötü karşılandığını işaret eder.

OK
Rüyada ok görmek, bir hizmet için başka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düşmana karşı, kuvvete yorumlanır.

OKLAVA
Rüyada oklava görmek Oklava iyi , çalışkan, dürüst, hizmetkar olarak tanımlanır. Oklavayla hamur açmak, emeğinizin ve çalışkanlığınızın karşılığını işaret eder. Oklavanın kırıldığını görmek gören kimsenin birine darılması demektir.

OKUL
Rüyada okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza yorumlanır.Yetişkin birinin okula gittiğini görmek kimsenin davranışları hatalıdır. Rüyada okul görmek öğreneceği yeni bilgiler sayesinde hayatına yeni bir yön verir.

OKUMAK
Rüyasında kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanları etkileyeceğinize işaret eder. Ufak sorunları çok büyüttüğünüze de yorumlanır. Gazete okumak, sırlarınız saklayamadığınıza işaret eder.

OLUK
Sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir. Oluktan temiz su akması, işlerinizde başarı kazanacaksınız, bol para kazanacaksınız anlamındadır. Oluktan kirli su akması arkanızdan size komplo kuran insanların bulunduğunu haber verir.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla