Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2006, 22:08   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Birmingham ve Albion küme düştü..

Click the image to open in full size.Chelsea'nin şampiyonluğunu kutladığı cumartesi günü Birmingham City ve West Bromwich Albion kabus yaşayan takımlar oldu.. Curbishley günün en duygusal isimlerinden biri olurken üst sıralardaki heyecan daha da arttı..




Premier League'de sevinenler ve üzülenlerin günü..

William Gallas, Joe Cole ve Ricardo Carvalho'nun kaydettiği gollerle Manchester United'ı 3-0 yenerek peş peşe 2. ve toplamda da 3. şampiyonluğuna ulaşan Chelsea sevinç sarhoşu olurken Birmingham City ve West Bromwich Albion Premier League'e veda eden ekipleri oldu..

Liverpool ise kaptan Seteven Gerrard'ın 2 gol kaydettiği maçta Aston Villa'yı 3-1 yenerek 2. sırada yer alan Manu'yu geçme şansını korudu..

United ve Liverpool'un 79'ar puanı bulunuyor ve 2. sıra için yarışıyorlar.. Şampiyonluğa ulaşan ve kupasnı kaldıran Chelsea'nin ise 91 puanı var.. Ancak United ligi 2. sırada tamamlamaya hala favori çünkü Manu'nun 1 maç eksiği var..

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI::.

Charlton Athletic'in evinde Balckburn Rovers'a 2-0 mağlup olduğu maçın başında ve sonunda duygu yüklü anlar yaşandı.. Sir Alex Ferguson'un ardından Premier League'de en uzun süre görev yapan teknik direktör olan Alan Curbishley'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı anons ile duyuruldu.. 1991'den beri Charlton'da görev yapan Curbishley uzun süre bütün taraftarlar ve teknik heyetler tarafından ayakta alkışlandı..

Chelsea'nin yaşadığı sevincin bir benzerini de deplasmanda JJB Stadı'nda Wigan Athletic'i 2-1 yenen ve bu sayede düşme hattından kurtulan Portsmouth taraftarı yaşadı..

Portsmouth'un penaltı golüyle elde ettiği 3 puan ise Newcastle ile ancak 0-0 berabere kalabilen Birmingham ve pazartesi günü West Ham ile karşılaşacak West Brom'un sonu oldu.. İki ekip de son sırada yer alan Sunderland'e katıldı ve 3 ekip gelecek sezon bir alt ligde mücadele edecek..

.::ROONEY SAKATLANDI, OWEN GERİ DÖNDÜ::.

Bu arada Chelsea'ye deplasmanda 3-0 yenilen Manchester United'da 80 dakikaya yaklaşılırken sakatlanarak acılar içinde maçı terk eden Wayne Rooney'nin Dünya Kupası hazırlıkları öncesi yarattığı moral bozukluğuna bir nebze de olan Magpies'den gelen haber ilaç oldu..

Newcastle maçının 2. yarısında oyuna giren Owen ise Sven Goran Eriksson'un son zamanlarda aldığı en iyi haber oldu..

UEFA Kupası'nda muhteşem bir performansla Steaua Bucharest karşısında toplamda 4-3 ile tur atlayan Middlesbrough ise 9 değişiklikle çıktığı maçta Everton'a 1-0 mağlup oldu..

Tam 12 aydır deplasman galibiyeti alamayan Fulham ise bu acı istatistiğe bir son verdi ve Steed Malbranque'nin son dakika golüyle Manchester City'i 2-1 devirdi..
xarizma Ofline