Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2006, 22:27   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sampiyonluk Akatlar dan Geciyor...

Click the image to open in full size.
“Şampiyonluk Akatlar’dan Geçiyor”
28.04.2006 14:53

Play off final serisinde Fenerbahçe karşısında 2-0 geride olan Bayan Basketbol Takımımız, serinin üçüncü maçına Pazar günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde çıkacak. İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Coachumuz Aziz Akkaya, “Akatlar’da kazanırsak Şampiyon oluruz” dedi. Final serisinin ilk iki maçını deplasmanda oynayan ve ilk maçı 78-75 ikinci karşılaşmayı da 55-43 kaybeden Bayan Basketbol Takımımız’ın başarılı Coachu Aziz Akkaya iddialı konuştu. “Akatlar’daki üçüncü maçı alırsak Şampiyonluğu yarı yarıya garantileriz” diyen Akkaya, “Serinin ilk iki maçını çok şanssız bir şekilde kaybettik. Fenerbahçe bizi mağlup etmedi, biz kendi kendimizi yendik ve galibiyeti onlara hediye ettik. Nasıl yenildiğimiz ortada. İki maçta da kritik anlarda yaptığımız basit hataları rakibimiz iyi değerlendirdi” diye konuştu.
Basında çıkan “Şampiyonluk gitti” haberlerine asla katılmadığını da sözlerine ekleyen tecrübeli Coachumuz, “Şampiyonluk için deplasmanda oynadığımız maçlar bizim için büyük şanstı. Sadece bu iki şansı değerlendiremedik. İkinci maçta bariz bir yorgunluk göze çarptı. Ama artık Akatlar’dayız. Pazar günkü maçı kazandığımız takdirde Şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
Pazar günü Akatlar’ın tıklım tıklım dolması gerektiğini söyleyen Akkaya, “Bu sezon, Avrupa Kupası maçları da dahil kendi evimizde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmedik. Taraftarlarımız, Pazar günü salonu yine boş bırakmasınlar. Hep birlikte ezeli rakibimizi mağlup ederek Şampiyonluğu yarılayalım. Bu sezon Akatlar’da oynadığımız Fenerbahçe maçı hala hafızalarımızdaki tazeliğini koruyor. O maçta tam 25 sayı fark atmıştık. Taraftarlarımız, bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Onlarla birlikte olunca daha kolay ve daha çabuk motive olabiliyoruz” diye konuştu.
Bayan Basketbol Takımımız ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan final serisi üçüncü maçı 30 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak. Serinin dördüncü maçı ise 2 Mayıs Salı günü yine Akatlar’da yapılacak.
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline