Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2007, 02:39   #1
Norton
Banned
 
Norton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana degisimi

Beşiktaş Teknik Direktörü, ligin ilk yarısında sağ kanatta görevlendirdiği İbrahim Toraman’ı daha verimli olduğu stoperde oynatma kararı alırken, yedek kulübesinden çıkaracağı Ali Güneş’e de "hazır ol" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana yönetimden sonra futbolcuların da uyarılarına kulak verip ilk yarıdaki yanlışlarından vazgeçme kararı aldı. Fransız hoca, ligin ilk yarısında gerçek yerlerinde oynayamadıkları için sıkıntılı olan oyuncularının çağrısı üzerinde sistem ve kadroda önemli değişiklikler yapacağını belirtti.

Genel sekreter Kenan Öner ve menajer Ali Gültiken’le dün akşam bir araya gelen Tigana, "Hakkımda yapılan tüm eleştirileri değerlendiriyorum. İbrahim Toraman tipik bir stoper. Ben onu ilk yarıda sağ kanatta oynattım. Burak Yılmaz, Gökhan Güleç, Ali Tandoğan’ı değişik bölgelerde denedim. Şu anda takım olma aşamasındayız. Elimdeki malzeme mükemmel. Ligin ikinci yarısında muhteşem bir ekip izlettireceğim" dedi.

Sistem yerine oturacak

Fransız hoca, şöyle devam etti: "İki gündür yapılan taktik çalışmalarında İbrahim Toraman’ı stoperde oynattım. Bu bölgede çok başarılı oldu. Onun sağ kanatta yaşadığı sorunları biliyorum. Ligin ikinci yarısında, sakatlıktan kurtulan Ali Güneş’i değerlendirmeyi düşünüyorum. Ali’nin tekniği mükemmel, oyunu iyi okuyor. İkinci yarıda oyun sistemimiz yerli yerine oturacak.

Delgado, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Koray’ın sakatlıkları oyun sistemimizi oldukça bozdu.


Üzülmez’e özgürlük

Çünkü takımın temelini oluşturan yıldızların takımdan ayrı kalması rakip takımlar önünde sergileyeceğimiz oyunu etkiliyor. Özellikle Delgado’nun uzun süren sakatlığı beni çok sarstı.


Kaptanımız İbrahim Üzülmez’e de sol kanatta özgürlük tanıyacağım. Üzülmez ikinci yarıda daha fazla sorumluluk yüklenerek savaşacak."


kaynak : Ismail ER Hürriyet ...
__________________
ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ
Norton Ofline   Alıntı ile Cevapla