Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2007, 03:49   #28
KEREM

KEREM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
önliberonun piyasasaı hiçbir zman forvet kadar olmadı ve olamazda,he sen genç bir yıldızı alırsın o paraya,essien de diarrada,appiah da yıldız adayı olup geldiler,onlar ayrı ama her önlibero öyle olamaz...Ama ortalama her forvete alıcı bulabilirsin çünkü forvetin piyasası çok çok farklıdır,elinde bir önliberon olsun ama 4 tane forvetin olsun gibi mantıkla hareket eder klüpler..Kardeşim carewi örnek verdin diye söyledim diyorum,carewi beğenmeyen veya sevmeyen bir adam değilim ama carewe her zaman klüp bulabilirsin ama şu bitmiş görünümlü klebersona her zmn klüp bulamassın,şu adamın videosunu izleyenler asala bu adama şu haliyle 3 milyon euro bile evrmezler..Şuanda taraftarın % 80 inin olduğu gibi yönetiminde böyle düşündüğüne emimki şu klebin bu takımda olmasını istemiyolar ve iyi bir teklifte hemen bırakacakları aşikardır...
Son noktamı koyim,klebe şu haliyle 5 milyon gibi bir para veren takımın transfer politikası bizden bile kötüdür ve şu klebin asla a.paranesedeki perfornmansına dönemeyeceğini düşünüyorum..
ben en az 4 milyon euro ya satılacagını dusunuyorum bakalım gorelim unutmadan kleberson appiahtan daha genc
siyah beyaza donatmışım ömrümü
uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben
özleminden..
hasretinden..
sensizlikten..
KEREM Ofline   Alıntı ile Cevapla