Bir Sergen klasiği
Sergen Yalçın'dan bomba açıklama: 'Yuvamda kalmak için her fedakarlığı yaparım. İstenmezsem kimseye yalvaracak halim yok, çeker giderim.' Öyle takımlardan teklif alıyorum ki, açıklarsam yer yerinden oynar. Çarşamba oynarsam gerekeni yaparım. Beni Alex’le kıyaslıyorlar. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncusuyum, kimseyle kıyaslanmam"
Kim tutar Sergen’i!
Sahadaki performansından çok, özel yaşamıyla ve uç açıklamalarıyla gündeme gelen Türk futbolunun yaramaz çocuğu Sergen Yalçın, hemen her sezon sonu gündeme gelen ‘Kalacak mı, gidecek mi’ sorularına yine net yanıt verdi. “Kartal benim evim. Beşiktaşlı’yım ve elbette burada kalmak istiyorum. Ama, işi yokuşa sürüp, farklı davranırlarsa bir dakika bile durmam. Bu saatten sonra kimseye yalvaracak halim de yok. Kalmak için her türlü fedakarlığı gösteririm, ama istenmiyorsam da çekip giderim. Beni herkes olduğum gibi kabul etmiş” diyen ‘Süper Solak, şöyle devam etti:
‘İsteyenim öyle çok ki’
“Ben her şeyi açık açık konuşurum. Nasıl ki kalmak istediğimi dile getiriyorsam, şimdi de size çok sayıda teklif aldığımı açıklıyorum. Hem de hangi takımlardan, bir bilseniz... Açıklasam yer yerinden oynar. Takım sahaya çıktığında taraftar oynasa da, oynamasa da kimi çağırıyor; Sergen Yalçın’ı! Bazıları sadece isimleri ile oynuyor, ben ise sahada topla oynuyorum. Şimdi haberler çıkıyor; ‘Tigana, idmana çıksın 15 maç oynamak şartıyla kalsın’ diye rapor vermiş. İstatistikler ortada, bakın bakalım Tigana ile birlikte kaç maç oynamışım ve ne yapmışım.”
Alex mi, o da kim?
Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası final karşılaşmasına da değinen Sergen Yalçın, “Büyük maçları büyük oyuncular çevirir. Görev alırsam, gerekeni yaparım. Bu işler konuşmakla olmaz, geçmişe baksınlar yeter. Bazıları beni Alex ile kıyaslıyor. Sergen kimse ile kıyaslanacak, bir tutulacak oyuncu değildir. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük yeteneğidir. Varsa aksini iddia eden karşıma gelsin. Ama yüzleri yok ki... Ancak arkamdan atıp tutarlar, karşıma gelince ise yalakalık yaparlar” dedi.
kaynak:fanatik