Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2007, 18:16   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Luis Figo Al İttihad'a imzayı attı

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al İttihad'da, Portekizli ünlü futbolcu Luis Figo ile 18 aylık sözleşme imzalandı..

Kulüp yetkilisi Rafat Turki, yaptığı açıklamada, Inter Milanlı Figo'nun, başlangıç tarihi 1 Temmuz 2007 olan resmi sözleşmeye imza attığını teyit etti. Sözleşmede yer alan ücretle ilgili açıklama yapma yetkisi olmadığını belirten Turki, ''Her iki taraf için de kabul edilebilir en yüksek miktarda anlaşmaya vardık. Fiyatı açıklayamam, ama Asya'da bir oyuncu için bu fiyat gerçekten çok önemli bir rakam'' diye konuştu. Bu arada, İtalyan ve Suudi Arabistan basını, bir süredir, Portekizli oyuncunun Inter Milan ile olan sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattığını ve süresi dolar dolmaz Al Ittihad'a gideceğini yazıyordu.

Öte yandan, şu an Bahreyn Milli Takımı ile kampta olan Inter Milan Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gulf Daily News gazetesine yaptığı açıklamada, Figo'nun kulüple olan sözleşmesini sezon sonuna kadar değil de yıl sonuna kadar uzattığını belirtti, ancak Turki'nin yaptığı açıklamaya göre, Figo'nun Al Ittihad ile sözleşmesi 1 Temmuz 2007'de başlıyor.

Profesyonel futbol kariyerine Sporting Lizbon'da başlayan 34 yaşındaki Luis Figo, geçen yıl Dünya Kupası Finalleri'nde Portekiz Milli Takımı'nda forma giydi. Daha önce Barcelona ve Real Madrid gibi kulüplerde de forma giyen başarılı oyuncunun kariyerinde bir de ''Yılın en iyi futbolcusu'' ödülü bulunuyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline