Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007, 08:55   #35
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eller için yeşil ışık Click the image to open in full size.Eller için Bordo-Mavili ekibin kapısını çalan Yıldırım Demirören’e Karadeniz temsilcisinin Başkanı Nuri Albayrak yanıt verdi: İlk tercihimiz Beşiktaş olacak. 08.01.2007
Teklif çok ama...’
Beşiktaş’ın Eller aşkı bitmiyor... Önceki akşam Başkan Yıldırım Demirören’i otelinde ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Brezilyalı yıldızı isteyen Beşiktaş’a net yanıt verdi. Bordo-Mavili kulübün patronu, “Oyuncumuz kendi ülkesinde kalmaktan yana. Ayrıca Portekiz ile İspanya’dan bazı ekiplerle de görüştü. Türkiye’ye gelmesini istedik. Oturup, konuşacağız ve transferi yönlendireceğiz. Beşiktaş bu transferde tüm takımlardan bir adım önde” dedi.

‘Jun köprü olmuştu’
Siyah-Beyazlılar’dan İbrahim Akın, Ali Güneş ve Ramazan’ı istediklerini hazırlatan Albayrak, “Sizden de benzer bir yaklaşım bekliyoruz. Geçen sezon Jun’un transferinde sıcak ilişkiler içerisine girmiştik. Eller, Trabzon’dan ayrılmak isterse Beşiktaş’a veririz” ifadesini kullandı. Bu arada iki kulübün patronu da Haluk Ulusoy’a destek olacakları konusunda karar aldı. Albayrak ve Demirören, imza kampanyası başlatan Levent Kızıl için, “Oyuna geliyor” yorumunda bulundular.



Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.