Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007, 09:06   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Goncalves Ailton bildiğiniz gibi!

Goncalves Ailton bildiğiniz gibi! Click the image to open in full size.Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı golcü Ailton, Kızılyıldız’da da tutunamadı... 08.01.2007

Devre arası tatilinden hala dönmeyen Sambacı, bugün de kampa katılmazsa kontratı feshedilecek. Şanssızlığının Kızılyıldız’da da sürdüğünü söyleyen tecrübeli oyuncu, “Şişmanlığımı öne sürüp beni eleştiriyorlar. Bu tepkiler her zaman vardı. Zorlukları aşıp tekrar sahalara dönecek ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gönderileceğime inanmıyorum” dedi. Bu arada Kızılyıldız kulübünün internet sitesinde düzenlenen ankette, “Hangi oyuncunun gönderilmesi takımı zorlar” sorusu taraftarlara yöneltildi. Sırp taraftarların sadece yüzde 8’i, Ailton’u seçerek Brezilyalı futbolcunun gönderilmesinin takımı zorlamayacağı yönünde oy kullandı.
Çağrı DAVRAN


Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla