Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007, 18:48   #2
gulcebalcioglu

gulcebalcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profesyonel futbolcu, oynadığı bölgenin hakkını fazlasıyla vermeli. Futbolcularım her mevkide oynama alışkanlığı kazanmalı. İstanbul’da oynanan Milan-Liverpool maçında iki takımdan da bazı oyuncular 90 dakika içinde 4 değişik mevkide oynadılar. Futbolcu başarısız olduğunda ya taktik hatası, ya sistem hatası der, ya da yanlış yerde oynatıldığını bahane eder. Ben bunları 40 yıldır duyuyorum.
Gittiğimde herkesin beni iyi anmasını istiyorum. Tüm yaptıklarım gelecek için. Kendim için değil Beşiktaş için çalışıyorum. Benden sonra gelecek teknik adamlara genç, teknik ve fizik üstünlüğü olan bir kadro bırakmak istiyorum. Herkes şunu iyi bilsin ki, Beşiktaş’tan ayrılırken arkamda futbolcu hazinesi bırakacağım. Türk futbolu 2002’deki Dünya üçüncülüğü çıtasını geçmeli. Bu da ancak gençlere yeterli eğitim ve destek verilirse gerçekleşebilir.
çok iddialı...umarm her şey dediğin gibi olur tigana,inanmaktan başka çaremiz yok zaten..ama yine dayanamicam hiç mi yanlış yerde oynatmadn sen toramanı,tandoğanı,ricoyu yedekte tuttun????bunlar doğru kararlarmıydı??geleceğe yatırım hadi bakalım zaman gösterecek..