Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007, 23:49   #91
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya arkadaslar size bir sorum olacak bu nobre denilen zavalli ezik Besiktasta ne is yapar ve bu futbol bilgisi SIFIRRRRRRRRRRR bir teknik adam 90 dakika boyunca hazirlik maci ai üstünde hazirlik maci ama 1 adam degistirmeden maci tamamlar nedeeennn bu serdar özkan , kenan , aydin gibi gelecek vaad eden futbolcular oyuna almaz anlamiyorum ama mert nobre denilen lavuku 90 dakika boyunca sahada tutar anlamiyorum...sakin simdi bana kimse kalkipta nobreyi savunmasin yok top gelmedi yok orta gelmedi nobre napsin diye nobre gelen paslari hep öldürüyor bir adam gecip sut attigi yok yada bir asist yaptigida yok bu adam niye oynar hala ilk 11 de anlamiyorum boboda kenarda isinsin zavallim oyuna bile almasin tigana bey boboyu harcamak icin elinden geleni yapiyor bence bu tigana denilen serfsiz kabiliyetsiz lavuk azizenin adami yada onadan para aliyor Besiktasimizi cökertmek icin ayni nobre gibi........nobre tigana ve yildirim demirören lavuklari gitmedigi sürece eto , ronaldinho , lampart , ballack falan bizde olsa yine basari gelmeeeeeeeeeeeeeeeeez iki iki daHA DÖÖRRRTTTTTT
ferres Ofline