Kleberson geri döndü! 
Ayrılmayı düşünen Brezilyalıyı, vatandaşı Ricardinho ikna etti. Öner ile konuşan Kleberson, “Kalıyorum ve artık sadece futbolumla konuşulmak istiyorum. Bana yardımcı olun” dedi.
09.01.2007 Teklifleri reddediyor
Yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan Kleberson, vatandaşı Ricardinho’nun baskısı sonrası bu düşüncesinden çark etti. Tecrübeli futbolcu, genel sekreter Kenan Öner ile görüşüp, “Artık sadece futbolu ve takımımın başarısını düşünmek istiyorum. Bana gelen tüm tekliflere cevap bile vermiyorum. Sezon sonu oturup konuşuruz. Sizden tek ricam, transfer söylentilerine kulüp olarak da nokta koymanız. Ben bunlarla değil, futbolumla ile ön plana çıkmak istiyorum. Bir süre kimse ile bu konuları konuşmama kararı aldım. Siz bilin, benim için bu yeterli” dedi.
Yönetimden destek sözü
Brezılyalı futbolcunun bu yaklaşımı karşısında memnun kalan yönetim ise kendisine her konuda garanti verip, eski kimliğine bir an önce kavuşması tavsiyesinde bulundu ve her türlü destek sözü verdi. Öner, “Beşiktaş büyük bir kulüp ve kaliteli oyunculardan kurulu. Oyuncularımıza sürekli teklifler geliyor, bu çok normal. Ancak sonuçta herkes insan ve kimseyi zorla tutacak ya da gönderecek halimiz yok. Her futbolcu, dönem dönem kritik olaylar yaşar. Önemli olan, kulüp ile futbolcunun aynı şekilde düşünmesidir. Kleberson’un bu yaklaşımı sevindiricidir” açıklamasını yaptı.
Kaynak:Fanatik