Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2007, 21:25   #1
gulcemal
Eagle dragging on Smoking
 
gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Saç dökülmesine son!!!

Click the image to open in full size.


Rogaine EXTRA STRENGHTH FOR MEN'S (%5 MİNOXİDİL)




Erkekler için 12 aylık doz + Daha verimli sonuç almak için Rogaine şampuan
EN YENİ ÜRÜN, KİLİT SİSTEMLİ (seyahatlerde rahat taşırsınız, dökülmez ve çocuklar açamaz.)


Rogaine, erkeklerde oluşan saç kaybını önlemede ve saç çıkartmada kendisini kanıtlmış1 numaralı üründür.
Rogaine, saygın Pfizer ilaç firması tarafından üretilmiş; Amerika'nın ciddi sağlık kuruluşu FDA tarafından onaylanmıştır. Reçetesiz olarak satılır.
Rogaine, dökülmüş saç derisine canlılık verir. Varolan saçların büyüme evresini uzatarak, erken dökülmesine mani olur. Böylece hem varolan saçı korur, hem de daha önce dökülenleri yenileyerek saçı çoğaltır.
Click the image to open in full size.




KULLANIMI:


Rogaine'nin kullanımı çok kolaydır. Saç derinizin ıslak olmamasına dikkat ederek; sabah ve akşam olmak üzere, günde iki defa kullanılır.
Kutu içinden çıkacak damlalığı, üzerinde bulunan çizgiye kadar (1 ml.) doldurun ve saçınızın derisine solüsyonu damlatın. Hafif parmak hareketiyle solüsyonu saçınızın derisine yedirin. HEPSİ BU KADAR.

Kullanımın ilk ayından itibaren Rogaine'nin olumlu etkileri saç üzerinde kendini hissettirir. Düzenli kullanımla 2. ayın sonunda saçların çıkması beklenebilir.



İYİ BİR SONUÇ İÇİN:


Düzenli kullanımı aksatmamaya çalışınız.
Solüsyonu sürdükten sonra (kullanacaksanız) 15-20 dakika bekledikten sonra saç bakım ürünlerini kullanınız. (jöle gibi.)
Daha etkili olsun diye günde 2'den fazla ve önerilen dozdan fazla Rogaine kullanmayınız. Gerek yok. Rogaine yeterince etkildir.
Saç derinizi temiz tutunuz. Günde bir defa saçınızı yıkayınız.
Rogaine'i sürdükten sonra en az 4 saat boyunca saç derinizde kalmasına özen gösteriniz. Daha erken saçınızı yıkamamaya çalışınız.
Saçınıza sert masaj yapmayınız .
Akşam yatmadan, en az yarım saat önce solüsyonu sürünüz. (Hemen sürüp yatarsanız, solüsyon saçınızdan yastığa geçebilir.)
Rogaine'i kullandıktan sonra elinizi yıkayınız.
Tercihen 6 ay düzenli kullanınız. Eğer dökülme fazla oluşmuşsa 12 ay devam edebilirsiniz.






Ben kullandım gayet memnunum 18/25 yaş arası erkek tipi saç dökülmesine en iyi gelen ilaç bu yanında bioxin sampuan ve %100 doğal olan shen min tabletide kullanabılırsınız(içinde balık yağı v.s var) ama alırken dıkkat edın yurt dışından kaçak gelen bu losyonun kutu üzerindeki lot numarası ile içindeki şişelerin lot numarası tutması lazım yoksa sahtedır almayın

NOT: propesia diye bir hap var suanda deneylerde en yuksek oranda saç çıkaran ilaç olarak gösteriliyor ama hormonel dengeyi bozuyor kadınlarda sakal erkelerde göğüs çıkmasını sağlıyor kesınlıkle kullanmayın

Tavsiyelerimi kendiniz inceleyin varsa doktor ve ecz.sorabilirsiniz kafanıza yatıyorsa alın derim fiyatı eczanelere göre değişiyor

Rogaine 3 aylık kür =150/175 arası
bioxin sampuan =25 ytl
shen min =60 ytl

Eğer hiç birini alacak param yok diyosanız ph derecesi dengeli 5.5 olan bebek şampuanı kullanın


__________________
ATIN ÖMÜ ARPADAN
HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK


Konu gulcemal tarafından (09-01-2007 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir..
gulcemal Ofline   Alıntı ile Cevapla