Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2007, 00:59   #1
umitcan
 
umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana Şikayet Etti

Tigana şikayet etti, Erman Toroğlu savcılıkta ifade verdi
Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın şikayeti üzerine savcılıkta ifade verdi.
İstanbul Adalet Sarayına gelen Toroğlu'nun ifadesi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Nurten Altınok tarafından alındı. Toroğlu, daha sonra adliyeden ayrıldı.
Erman Toroğlu hakkındaki soruşturmanın, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, 26 Kasım 2006 tarihli ''Maraton'' programında Toroğlu'nun kendisiyle ilgili beyanlarında hakaret unsuru bulunduğu gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine başlatıldığı öğrenildi.

TİGANA SERT KONUŞMUŞTU

Erman Toroğlu Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda Tigana'nın Delgado transferinde bulunduğunu söylemişti. Tigana ise düzenlediği basın toplantısında Toroğlu'ye sert tepki göstererek "Ekrana çıkan bir kişi benim, Delgado'nun transferinde bulunduğumu iddia etti. Umarım bu araştırmasının sonuna kadar gider ve özür diler, herkes hata yapabilir. Burada bulunduğum süre içinde hiçbir transferle ilgilenmedim. Her zaman Yıldırım Demirören, Murat Aksu ve Erdil Arpacı transferlerle ilgilendi. Hiçbir oyuncuyla pazarlık yapmadım ve başkanla görüşmedim. Beni rencide etmek isteyenler, bundan sonra avukatlarımla konuşacaktır. Hemen hemen gittiğim ülkelerde vergi kontrollerine tabi tutulan nadir kişilerden biriyim. Fransa'da da yapıldı. Sıfır euroluk vergi cezası bile ödemedim. Bana dürüstlük konusunda ders vermek isteyenler, önce somut belgelerle gelmelidir" diye konuştu.
Beşiktaş Yönetimi de Erman Toroğlu'nun Delgado ile ilgili sözleri için, "Kulaktan dolma bilgilerle Türk futbolunda kendini bir bilen olarak gören Toroğlu'nun varsa elindeki belgeleri açıklamaya davet ediyoruz" açıklamasını yapmıştı.

kaynak:milliyet
umitcan Ofline   Alıntı ile Cevapla