hepimiz eski besiktasi özledik...ben 100. yil kadromuzun maclarini görünce, sahsen cok duygulaniyorum, ve bu hallere nasil geldigimizi düsünüyorum, ve cevap? tigana degil! cevap yönetim!...tiganaya yüklenerek hic birsey degismiyor, o bizim t.d. ve bize onu desteklemek düser, onu gönderecek kisiler yönetimde oturuyor, biz taraftariz, bize düsmez...ben inadina tigana diyorum, cünkü söz agizdan cikti bir keren, bir keren dedik, simdiye kadarda hic birsey degismedi...insan destek verirse tam destek vermeli... tigana yanlislar yapabilir, kötü bir kadro cikartabilir, ama söz agizdan cikti bir keren.. simdi ben inadina tigana sözünden dönsem, olurmu hic? ben hic besiktasliyim dedikten sonra, fenerbahce taraftari olabilirmiyim hic? bui ayni seydir! herkez sözünün arkasinda durmali, böyle yazilardan sonra sözünü degistirmemeli, degistirirse ben o kisinin yorumunu yorum olarak saymam... tigana bizim teknik direktörümüz, ve ben onu destekliyorum, yarin bir gün tigana besiktasin basinda olmazsa, ve baska bir teknik direktör gelirse onuda desteklerim, cünkü o kisiler ozaman besiktasimiz icin calisiyorlar, cünkü ben bir besiktas taraftariyim....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim |