Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2007, 23:05   #17
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
güzelkiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
seni degsete düsürmek istemezdim...ama inadina tigana derken, durumlar ayniydi..yani tigana yine oyunculari baska yerlerde oynatiyordu, ve biz basarisizdik... tigana yanlislae yapabilir, onu elestirmek dogal hakkimiz, ama tigana gitsin nebilim mustafa denizli gelsin falan demek bence yanlis, yani biz bunu diyemeyiz, bunu yönetim bilmeli, ve sadece yönetim tiganayi kovabilir...ben de diyorumki, yönetim tiganaya gönderene kadar, ben onu destekliyecegim, cünkü o bizim teknik direktörümüz... bence tek suclu yönetim, cünkü rn fazla gücü olan yönetimdir... tigananin yanlislari olabilir, görmemezlikten gelelimde demiyorum, ama tigana kaliyor, gitmeyecek, yani ne olursa olsun bir yarim sezon daha takimin basinda, ve su andan sonra ona destek cikmaliyiz, elestirin, ama gitsin falan diyerek hic birsey degismiyor! bunuda bilin....ve tabiiki hic kimse besiktasin üzerinde degildir, ama ben öyle bir insanimki birsey dersem, onu düsünmüs olurum, ve sözümden kolay kolay dönmem, ben tiganayi sezon sonuna kadar desteklemeye karar verdim bir keren....
Tigana ilk geldiğinde açıkçası hiç eleştirmedim..hani takımı ben kurmadım , kaos ortamı falan var dedi haklıdır...ama gün geçtikçe yaptıkları bardağı taşırmaya başladı..hatta kaç bardak taştı bilmiyorum...şimdi sen BJK nin teknik direktörü şuanda Tigana ve bu yüzden desteklemeliyiz diyorsun ya hayır ben Tigana'yı desteklemiyorum ben BEŞİKTAŞ'ı destekliyorum...o giydikleri formayı destekliyorum...dediğim gibi benim için şahsiyet önemli değil en büyük tek büyük BEŞİKTAŞ...hıı bu arada hem yönetimi eleştiriyorsun hemde diyorsun ki biz karışamayız Tigana'nın gidip gitmeyeceğine onlar karar verecek diye ve inadına Tigana diyorsun...yani sence de bunda mantıklı düşünecek olursan bir çelişki yok mu ?? bence sen bu lafınla şuanki yönetimi de destekliyorsun...kusurabakma ama bu yüzden yönetimi eleştiremezsin...yönetim Tigana'ya çok güvendi ve istediği oyuncuları verdi parayı aldı...güvenmekle kötü bişey yapmadı..sonuçta bir takım bir hocayı başına getiriyorsa o hocaya güvenmek zorundadır...benim yönetimi eleştirdiğim nokta BEŞİKTAŞımızın haklarını savunamaması , senin dediğin gibi hata yapan bir hocaya destek çıkması ve klübü borç batağına sokmasıdır...Mustafa Denizli gelsin dediğimi ben hatırlamıyorum...Türk hoca ile bu iş olmaz dedim yok illahide bir türk gelecekse bu Samet Aybaba , Ertuğrul Sağlam olabilir diye görüş bildirdim...ama şuna eminim Mustafa Denizli de şuan takımın başında olsa bundan daha kötü bir durum olmazdı.....

Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (10-01-2007 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir..