Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 02:31   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Klose kararsız!

Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da ilk yarıyı lider tamamlayan Werder Bremen, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.


Antalya'da yaptıkları kampta katıldıkları Efes Cup Turnuvası'nın ilk maçında Beşiktaş'ı 4-0 mağlup eden Alman temsilcisi sabah saatlerinde kaldıkları Rixos Premium Otel'in sahasında bir çalışma yaptı. Beşiktaş maçında forma giyen futbolcular kumsalda yaklaşık 3 kilometrelik bir koşu yaparken, diğer futbolcular ise teknik direktör Thomas Schaff yönetiminde sahada taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Daha sonra başka bir Alman temsilcisi Bayern Münih'e transfer olacağı iddia edilen Miloslav Klose, İHA'ya yaptığı açıklamada transferiyle ilgili henüz bir karar vermediğini söyledi. Son Dünya Kupası'nın gol kralı olan Klose, kendisinin Bayern Münih'in transfer teklifini kabul ettiği yönünde Alman basınında çıkan flaş haberlerin sorulması üzerine, ilk olarak "Bu çok güzel bir şey" diye espri yaparak şöyle devam etti:

"Son günlerde transferimle ilgili çok fazla haber ve değişik yorumlar yapılıyor. Her teklife açığım. Tekliflerin gelmesi çok doğal. Ancak bu konu iki kulübün yöneticileri arasında görüşülecek bir konu. Ben de bu konuyu sportif direktörümüz Klaus Allofs ile görüşeceğim. Burada kalabilirim veya başka bir takıma da gidebilirim. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum. Şu anda henüz bir karar vermedim."

Antalya kampının kendileri açısından çok verimli geçtiğini kaydeden golcü futbolcu 4-0'lık Beşiktaş galibiyetinin takım açısından büyük moral olduğunu sözlerine ekledi

kaynak : SuperSpor – Klose kararsız! - 09 Ocak 2007 (Almanya Ligi)
  Alıntı ile Cevapla