Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 03:24   #23
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
güzelkiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tmm dedigin gibi tiganaya cok olanak verdiler, ama ostediklerinide yüzde yüz yerine getirmediler...ikileme olyuor, yani ya adamin istedigi herseyi yaparsin, yada yumrugunu masaya vurup adama dersinki senin istediklerini almiyoruz, kendimiz bulup sana getiririz...bizimkiler bir taraftan hocayi dinlediler bir taraftan istediklerini aldilar( ricardinho)..böyle olmaz, ya dogru dürüst yaparsin, yada hic yapmazsin, fenerbahce yönetimi yapmadi, galatasaray yönetiminde para yoktu...zico birsey diyemeden, oyuncuyu getirdiler, bizimkiler neden yapamadi? cünkü korkaklar, tigananin istediklerinden bir kac tane aldilar( 6 sadece bir rakamdi, yani gercegi yansitmayan bir rakam) , ondan sonra taraftari sevindirmek icinde rico pasa geldi, simdi basari gelmezse yönetimden soramazsin, tek suclu tigana, iste böyle korkak korkak sen bir kulübü yönetemezsin, ve bütün sorumlulugu baskalarin üzerine atamazsin! dönek baskan azize, 1 ay boyunca kayboldu kaos ortami yaratti, döndü 4 oyuncu aldi, herkez elestirdi...eee simdi? aldigi defansa kötü diyoruz, ama en az gol yiyen defans...getirdigi golcüler? deivid bile goller atiyor( hattrick yapmisti vestel macinda) ee kezmani konusmaya gerek yok...eee bizimkiler?ve suc tiganada degil, basta yönetimde!
inşallah bana kızmıyorsun ama hocanın istedikleirni almayacaksak TD getirip bürsürü para vermenin ne anlamı var...yönetim çıkarsın ilk 11'i hatta sistemi de onlar kursun taktikleri de onlar versin....biz göstermelik oraya oturtalım birini yönetim yapsın bunları o zaman...sence bu ne kadar sağlıklı ??? Rico geldiğinde yedke oturuyordu işte Tigana'nın alın demediği bir oyuncuyu getirdikleri için bilerek yedek oturtuyor diye gündeme gelmedi mi ??? yönetim getirdi denmiyor mu Rico yu...ayrıca hangi hocanın %100 her istediği yapılmış ki ??? şuan Real Capellonun her istediğini yapabiliyor mu yada Chalsea Morinhonun ??? Runje , Baki , Serdar , Nobre , Bobo , Deşgado , Burak Tigana'nın istediği oyuncular değil mi ??? Rico yu da alınan bu transferlere eklersek yani bu oyunculara az para gitmedi...ya yönetim hiçbir işi düzgün yapmıyor sana katılıyorum...ama beni çelişkiye düşüren nokta yönetimi eleştirmen ama yönetimin arkasında durduğu her istediğini aldığı bir adama İnadına demen anlatabiliyorum demi ???