Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
inşallah bana kızmıyorsun ama hocanın istedikleirni almayacaksak TD getirip bürsürü para vermenin ne anlamı var...yönetim çıkarsın ilk 11'i hatta sistemi de onlar kursun taktikleri de onlar versin....biz göstermelik oraya oturtalım birini yönetim yapsın bunları o zaman...sence bu ne kadar sağlıklı ??? Rico geldiğinde yedke oturuyordu işte Tigana'nın alın demediği bir oyuncuyu getirdikleri için bilerek yedek oturtuyor diye gündeme gelmedi mi ??? yönetim getirdi denmiyor mu Rico yu...ayrıca hangi hocanın %100 her istediği yapılmış ki ??? şuan Real Capellonun her istediğini yapabiliyor mu yada Chalsea Morinhonun ??? Runje , Baki , Serdar , Nobre , Bobo , Deşgado , Burak Tigana'nın istediği oyuncular değil mi ??? Rico yu da alınan bu transferlere eklersek yani bu oyunculara az para gitmedi...ya yönetim hiçbir işi düzgün yapmıyor sana katılıyorum...ama beni çelişkiye düşüren nokta yönetimi eleştirmen ama yönetimin arkasında durduğu her istediğini aldığı bir adama İnadına demen anlatabiliyorum demi ??? |
evet, ama benim düsüncem, yönetimin korkakligi ve kötü yonetimi, tiganayida kötü gösteriyor...ve fenerbahce yönetiminde yönetim oyunculari aliyor ve bazi spor yazarlarina göre daumuda ondan tutuyorlardi, cünkü daum azize ne istiyorsa yapiyordu..ve ezikler basarili, adamlar 3 kulvardada hala varlar... belkide yönetim daha da fazla el atmali futbol takimina, 100. yilimizda yönetim sinan engin ile futbol takimina el atiyorlardi, sinan engin araciliyla istediklerini yaptiriyorlardi oyunculara, belki böyle bir sey daha iyi olur, eziklerden nefret ediyorum, ve örnek olarak vermek istemiyorum, ama dogrulardan kacamazsin....