Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 03:50   #25
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
güzelkiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet, ama benim düsüncem, yönetimin korkakligi ve kötü yonetimi, tiganayida kötü gösteriyor...ve fenerbahce yönetiminde yönetim oyunculari aliyor ve bazi spor yazarlarina göre daumuda ondan tutuyorlardi, cünkü daum azize ne istiyorsa yapiyordu..ve ezikler basarili, adamlar 3 kulvardada hala varlar... belkide yönetim daha da fazla el atmali futbol takimina, 100. yilimizda yönetim sinan engin ile futbol takimina el atiyorlardi, sinan engin araciliyla istediklerini yaptiriyorlardi oyunculara, belki böyle bir sey daha iyi olur, eziklerden nefret ediyorum, ve örnek olarak vermek istemiyorum, ama dogrulardan kacamazsin....
heheheheh ya tamam güzel diyorsun da teknik adam işine karışılsın ister mi ??? profesyönellikte bu yok bence...sonuçta avrupa klüplerinde bu işi hocalar mı yapıyorteknik patronlar mı ??? ya bence alınan oyuncular falan hepsi Tiganaya ait bir sorumluluk...yönetim git ona bunları al diye talimat vermedi..kendi gördü , seçti , izledi beğendi....ben yönetimi başka noktalardan bepenmiyorum dediğim gibi BJK nin haklarını savunamaması ve dünyalar kadar borca sokması ile birlikte etiklere uymaması vs...