Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 16:10   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yahoo ve Motorola'dan Mobil Adım

Yahoo'nun "Connected Life" adlı online bölümünün Başkan Yardımcısı Marco Boerries, fuarda yaptığı açıklamada, uygulamadan faydalanmak isteyenlerin "Yahoo Go 2.0" adlı yazılımı cep telefonlarına indirebileceklerini belirterek, beta yazılımın piyasadaki birçok cep telefonu modeline uyumlu olduğunu kaydetti.

Boerries, yıl sonuna kadar 400'ün üzerinde cep telefonu modelinin Yahoo Go yazılımı ile uyumlu olacağını söyleyerek, dünyadaki bir çok mobil telefon servis sağlayısı şirketle, interneti bir masaüstü bilgisayar kadar kolay kullanma olanağı sağlayan "oneSearch" adlı hizmet için işbirliği yaptıklarını belirtti.

Motorola Başkanı Ed Zander de, piyasaya çıkaracakları yeni cep telefonlarının Yahoo Go yazılımıyla birlikte satışa sunulacağını belirterek, yeni modellerin bir klikle internete ulaşacak şekilde tasarlandığını kaydetti.

Yahoo'nun rakibi arama titanı Google ile Güney Koreli elektronik devi Samsung da benzer bir işbirliği yaptıklarını açıkladılar.

Samsung şirketinden yapılan açıklamada, yeni model telefonların Google'ın internette arama, elektronik posta okuma ve yol haritası gibi hizmetlerinden dünya çapında yararlanma olanağı sunan bir yazılım uygulamasıyla satışa sunulacağı bildirildi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla