Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2007, 06:41   #1
tthotht
Banned
 
tthotht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
takımda gelısme war

Takımda gelişme var"

Antalya'da katıldığı Efes Cup 6 Turnuvası'nda ilk maçta Alman ekibi Werder Bremen'e 4-0 yenildikten sonra, üçüncülük karşılaşmasında dün gece Galatasaray'ı penaltılarla geçmeyi başaran Beşiktaş Antalya'dan İstanbul'a döndü. Futbolcuların morallerinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. Siyah-beyazlı kafile, olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul'a 1 saat rötarla gelebildi. Öte yandan, iki gün izin yapacak olan Beşiktaşlı futbolcular, ikinci yarı hazırlıklarını, 13 Ocak Cumartesi günü Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla sürdürecek.

"Yavaşta olsa düzelme var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise, takımda çok yavaş da olsa bir gelişme olduğunu söyledi. Alman spor dergisi Kicker'e konuşan Tigana, bir yıl önce takımın başına geldiğinde yaşlı bir kadroyla karşılaştığını ve lider takımın 25 puan gerisinde olduklarını belirterek, ''Yeni bir başlangıç yaptım. Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme var'' diye konuştu. Tigana, Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde olmalarının, kadrosunun dar olmasından kaynaklandığını ifade ederek, ''Bizden birisi sakatlanırsa Fenerbahçe'yle baş edemeyiz. Ancak küçük de olsa bir şansımız var'' dedi.

"Türkiye'de yeni neslin ortaya çıkması lazım"

Türkiye Süper Ligi'nin büyük Avrupa ligleri gibi iyi bir düzeyde olmadığını savunan Tigana, Türkiye Süper Ligi'nin İngiltere, Fransa ya da İspanya ligleriyle kıyaslanamayacağını söyledi. Dünyada başarılar elde eden futbocuların artık yaşlandığını kaydeden Tigana, Türkiye'de yeni bir neslin ortaya çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. İstanbul'da kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Tigana, ailesinin de İstanbul'dan memnun olduğunu belirtti.


Kaynak: AA
__________________
ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır...
tthotht Ofline   Alıntı ile Cevapla